Afbeelding
Foto:

Scalda Online Open Dagen Festival 17 t/m 27 november!

REGIO - Van dinsdag 17 tot en met vrijdag 27 november organiseert mbo-school Scalda het Online Open Dagen Festival. Tijdens iedere festivaldag staan één of meer “branches” uit het beroepenveld met bijbehorende opleidingen centraal. De Online Open Dagen zijn iedere doordeweekse dag van 17.00 tot 19.00 uur.

Het festival is niet alleen bedoeld voor leerlingen, maar zeker ook voor hun ouders, die immers een belangrijke rol spelen in het studiekeuzeproces van hun kind. Als ouder krijgt u in een korte plenaire livestream informatie over het mbo, over Scalda en over het aanmeldproces. U krijgt ook een rondleiding door de schoollocatie. Er is een aantal voorlichtingen, die live worden gestreamd vanuit de onderwijspraktijk. Via live-chats maakt u kennis met studenten, stagebedrijven en studieadviseurs, die graag antwoord geven op al uw vragen. Zo krijgt u, ondanks de fysieke afstand, toch een goed beeld van het mbo en van Scalda.


Programma

Alle livestreams van het Online Open Dagen Festival vinden plaats van 17.00 tot 19.00 uur. Hieronder vindt u het programma.

Dinsdag 17 november: Transport en Logistiek & Scheepvaart        
Woensdag 18 november: Veiligheid en Defensie        
Donderdag 19 november: Groen en Dier        
Vrijdag 20 november: Sport, Bewegen en Dans        
Maandag 23 november: Uiterlijke Verzorging & Zorg en Welzijn        
Dinsdag 24 november: Handel en Ondernemen & Economie en Administratie        
Woensdag 25 november: Horeca en Bakkerij, Toerisme en Recreatie & Dienstverlening (Niv. 2)        
Donderdag 26 november: Techniek *) & ICT en Mediavormgeving        
Vrijdag 27 november: Techniek *)        

*) op donderdag 26 november behandelen we Laboratoriumtechniek, Procestechniek en Middenkaderfunctionaris bouw en infra. De overige techniekopleidingen behandelen we op vrijdag 27 november.


Registreren

Wilt u meekijken met het Online Open Dagen Festival, dan heeft u een persoonlijke registratielink nodig. Met deze link kunt u alle festivaldagen van uw keuze bijwonen. Registreren kan via scalda.nl/onlineopendagen. Daar vindt u ook uitgebreide informatie en het volledige programma.