Afbeelding
Foto:

Hollandsche Vloeren verovert regio

BERGEN OP ZOOM – Onder de vleugels van twee ambitieuze, nieuwe eigenaars bouwt de Parket en Laminaatwinkel verder aan een in de afgelopen 30 jaar opgebouwde, goede reputatie. Die wordt alleen maar beter nu de Parket en Laminaatwinkel dealer is van Hollandsche Vloeren.

De Parket en Laminaatwinkel aan Van Konijnenburgweg 55-57 in Bergen op Zoom werd 30 jaar geleden gestart door ondernemer Sjaak Honkoop, die op 1 mei zijn zaak overdroeg aan André en Sascha Verdult. Een echtpaar met een hart voor mooie vloeren dat in de Parket en Laminaatwinkel een unieke kans zag om iets op te bouwen in een mooie branche. Als parketteur was André Verdult al jaren betrokken bij de Parket en Laminaatwinkel. Hij kent het vak, weet alles van vloeren, en weet waar zijn winkel goed in is. De basis is niet veranderd: de Parket en Laminaatwinkel is en blijft een adres met een enorme voorraad laminaat en pvc-vloeren, waar meedenken en deskundig advies vanzelf spreken.

Met de komst van het merk Hollandsche Vloeren wordt het assortiment van de Parket en Laminaatwinkel binnen enkele weken flink uitgebreid. “Hollandse Vloeren is een prachtig merk, dat in onze regio nog niet vertegenwoordigd was”, zegt Sascha Verdult. “Hollandsche Vloeren maakt lamelparket dat alles heeft wat houten vloeren zo mooi maakt: van visgraat tot planken en alles wat er tussen zit. Met Hollandsche Vloeren wordt ons assortiment uitgebreid met 24 nieuwe vloeren waaruit onze klanten konden kiezen.”

Onder André en Sacha Verdult wordt de Parket en Laminaatwinkel dus steeds een beetje beter. “Service” betekent bij de Parket en Laminaatwinkel niet alleen dat de lijnen kort zijn, maar ook dat thuis inmeten, of kleurstalen beoordelen in de eigen woning altijd mogelijk is. Naast laminaat- en lamelparketvloeren heeft de Parket en Laminaatwinkel ook een groot assortiment pvc-vloeren. Ook de expertise van Sjaak Honkoop is niet verdwenen, hij helpt Sascha en André waar nodig en is trots op het feit dat zijn winkel terecht is gekomen in vertrouwde en deskundige handen.

De winkel is zo ingericht dat niet alleen de Hollandsche Vloeren, maar ook alle andere vloeren optimaal tot hun recht komen. Een vloer is namelijk beeldbepalend, bij de Parket en Laminaatwinkel, maar vooral thuis.