Dansers Tommy en Rowan vieren met familie hun plek in de finale van Holland's Got Talent.
Dansers Tommy en Rowan vieren met familie hun plek in de finale van Holland's Got Talent. Foto:

Talentvol dansduo naar finale

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Het dansende duo Rowan van den Boom en Tommy Heeffer plaatste zich in de voorrondes al automatisch voor de halve finale met een druk op de golden buzzer door Paul de Leeuw in de eerste aflevering van Holland’s Got Talent.

Afgelopen zaterdag 24 oktober was het dan eindelijk zover, de tweede halve finale van dit populaire televisieprogramma. Rowan en Tommy dansten op het nummer Quand c’est van de Franse artiest Stromae. Samen met andere halve finalisten, zoals de gabberpianist, streden ze om een felbegeerde plek in de finale.

Het jurycommentaar klonk opnieuw zeer lovend over dit bijzondere dansduo, dat bekend is van House of Marqeez in Bergen op Zoom.

Tommy Heeffer na afloop: "De jury vertelde dat bij ons de druk dan ook zeer hoog was na een spetterende auditie. Maar we dat ook weer helemaal overtroffen hebben met deze halve finale. We hebben wekenlang keihard getraind voor deze halve finale, een paar uur per dag en zeven dagen per week. We wilden dan ook in deze dans onze kracht laten zien. We vonden het supertof dat onze mede-dansstudenten een boodschap voor ons hadden opgenomen."

De jury vond het optreden wederom zeer goed, zodat Rowan en Tommy een plek in de finale veroverden, samen met 7 andere medestrijders. De finaleplek werd dan ook gevierd met hun families zoals op de foto te zien is.


Uitzending

De finale wordt zaterdag 31 oktober uitgezonden op RTL 4 om 20.00 uur.