Kil Bronbemalingen aan het werk op locatie.
Kil Bronbemalingen aan het werk op locatie. Foto:

Kil Bronbemalingen zoekt nieuwe collega's

HOOGERHEIDE - Kil Bronbemalingen BV is een toonaangevend bedrijf dat actief is in de bouw en infra en verzorgt alle voorkomende bronbemalingssystemen op zowel kleine als grote civiele of bouwprojecten. Bronbemaling is het tijdelijk wegpompen van grondwater op bouwprojecten door middel van het plaatsen van een reeks verticale bronnetjes of filters, gezamenlijk aangesloten op een pompinstallatie. “Door onze jarenlange ervaring en knowhow in ons werkgebied, zijn we al jaren koploper in onze regio als het gaat om het plaatsen van verticale filterbemalingen”, vertelt planner-uitvoerder Richard Suijkerbuijk.

Heel divers

Kil Bronbemalingen bestaat uit een klein en enthousiast team, dat door heel Zuidwest Nederland bronbemalingen installeert op allerlei uiteenlopende projecten. “De projecten zijn heel divers en kunnen verschillen van een groot infra-project in bijvoorbeeld hartje Breda tot een zwembad bij mensen in de achtertuin in een villa-wijk in Middelburg. Iedere dag beginnen we met een gezamenlijk bakje koffie om de werkzaamheden voor die dag door te nemen. Zo weten we van elkaar op welk project iedereen bezig is, en kunnen we elkaar informeren over ervaringen met de te verwachten grondsoort ter plaatse. Daarna gaan we in ploegjes van 2 medewerkers met een (rups)vrachtwagen op pad door heel de regio. Elk project is weer verschillend en ons team stelt altijd alles in het werk om voor het beste resultaat te gaan”, aldus Richard Suijkerbuijk.


Sollicitatie via Whatsapp

Wil je werken in een toonaangevend bedrijf, met fijne collega’s? Stuur even een appje en we maken een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding op het bedrijf waarbij we even informeel kennismaken en je precies laten zien waar je komt te werken en welke werkzaamheden je kunt gaan doen! (Schriftelijke sollicitatie via de mail mag natuurlijk ook).


Kil Bronbemalingen BV, Ampèreweg 1, 4631 SP Hoogerheide. Whatsapp: 06-38861780 / Telefoon: 0164-612371;
Mail: Info@kil.nl. Website: www.kil.nl