De Keet Amaliapark
De Keet Amaliapark Foto:

Kerstbomenverkoop in Amaliapark

BERGEN OP ZOOM - Stichting trefpunt De Keet, gelegen in het Amaliapark in Bergen op Zoom, zet zich al een paar jaar in voor mensen die het niet zo breed hebben.

Zo zijn er al heel wat families in het Amaliapark samengekomen om leuke dingen te doen. Of konden kinderen hier hun verjaardag houden omdat een andere locatie te duur is voor gezinnen met een laag inkomen. Dit jaar wil oprichtster Ricky Dinkelberg samen met vrijwilligers in het prachtige Amaliapark een Kerstbomenverkoop gaan houden. Wij vroegen Ricky dan ook naar de reden hiervoor.

Ricky Dinkelberg legt uit: "In de buurt leven veel gezinnen in armoede en kunnen hun kinderen geen cadeaus geven met kerst. Hoe mooi is het dan dat wij als Stichting De Keet kerstbomen kunnen gaan verkopen en hiermee kinderen een mooie kerst kunnen bezorgen met een cadeau. Ook heeft ons gebouw onderhoud en vernieuwing nodig en kunnen wij hier een klein deel van de opbrengst voor gebruiken. Zodat wij als alles weer mogelijk is weer gezinnen en kinderen kunnen ontvangen waar ons gebouw en park voor bedoeld is. Wij gaan dan ook in gesprek met instanties om te kijken waar wij de cadeaus heen mogen brengen."

Vanaf 20 november kunt u in het Amaliapark terecht om een prachtige kerstboom te kopen. Het park zal dan ook omgetoverd zijn in kerstsfeer. De gezelligheid en warmte begint immers al op een leuke locatie om uw kerstboom te kopen en daarmee steunt u dan ook gelijk een goed doel. Meer informatie over de verkoop op de facebookpagina van De Keet.

Kerstbomenverkoop