Frenk Schouw en Harold Roegiest
Frenk Schouw en Harold Roegiest Foto: Dennis van Loenhout

Bosch Car Service Ossendrecht

OSSENDRECHT – Bij Bosch Car Service Ossendrecht is niet alleen de naam nieuw. Natuurlijk, de “service” die vroeger nog zo prominent figureerde in de bedrijfsnaam is gebleven, en de kennis van mobiliteitsoplossingen is dat ook. Maar met de komst van Bosch als partner en een stap richting elektrische mobiliteit is Bosch Car Service Ossendrecht service- en toekomstgerichter dan ooit.

Op het terrein van Bosch Car Service Ossendrecht vallen twee dingen onmiddellijk op. De bekende logo’s van Bosch Car Service en de laadpaal voor elektrische voertuigen. Dat beide zaken veel betekenen voor Ossendrecht en omgeving leggen ondernemers Harold Roegiest en Frenk Schouw graag uit: “Bosch is misschien wel het grootste merk binnen de autobranche. Onder de motorkap van elke auto vind je Bosch-onderdelen. Als Bosch Car Service worden onze monteurs bijgeschoold en opgeleid door Bosch. Dat brengt extra expertise die al onze werkplaatsklanten van dienst kan zijn.”

Het feit dat er een dubbele laadpaal staat op het terrein van Bosch Car Service Ossendrecht is geen toeval. Het bedrijf voegde onlangs een volledig elektrische Hyundai Kona toe aan de huurvloot van INQAR Ossendrecht, de verhuurtak van het bedrijf. “Elektrische mobiliteit heeft de toekomst. Met deze auto in onze huurvloot bedienen we bedrijven die de voorkeur geven aan elektrische mobiliteit voor hun werknemers, maar bieden we ook particulieren de kans om te proeven aan het gebruik van een elektrische auto”, zegt Harold Roegiest. “En dat is fijner dan je misschien zou verwachten. Een elektrische auto is snel en sterk, maar vooral erg soepel, heel comfortabel en bijzonder stil. Aan onze laadpaal is niet alleen plek voor onze Kona, maar kunnen omwonenden die hun elektrische auto of plugin-hybrid willen opladen natuurlijk ook terecht.”

Ondertussen hebben Roegiest en Schouw ook de showroom van hun bedrijf verbouwd, zodat het ruime occasionaanbod nog mooier tot zijn recht komt. Want zoals ze dat al jaren doen, blijven ze zich inspannen om de beste te zijn in wat ze doen. Sinds kort zijn ze daarin nog iets beter geworden, zodat Ossendrecht en omstreken zich geen zorgen hoeven te maken: elke mobiliteitsbehoefte is in goede handen bij Bosch Car Service Ossendrecht en Inqar Ossendrecht.