JO13-1 in nieuwe shirts
JO13-1 in nieuwe shirts Sandra van der Zande

METO JO13-1 in nieuw shirt gestoken

HOOGERHEIDE - METO JO13-1 is het eerste team van METO dat in de nieuwe shirts mag spelen. Het team van METO JO13-1 speelt al sinds 2016 grotendeels in de samenstelling zoals deze nu nog steeds is.

Het is een gedreven, sportief en leuk team. Een leuke groep die elkaar op en buiten het veld goed kunnen vinden. Tijdens de trainingen altijd hoge percentages aanwezigheid en goede inzet, tijdens wedstrijden altijd gedreven om er het beste uit te halen. Door de jaren heen hebben de spelers nu hun mogelijkheden gevonden en daardoor ook hun plek op het veld. Kortom een leuk team, met ieder zijn eigen kwaliteiten, onder leiding van Marcel Marijnissen, Carlo Bolders en Niels van Hooijdonk. Zij halen het beste uit de spelers. Het motto is dan ook ‘Samen klaren we de klus’. Niet voor niets is het team dan ook al driemaal kampioen geworden in de competitie en hebben ze zelfs de finale van de Bekercompetitie gehaald. Het team heeft een vaste supportersclub die altijd trouw meereist met deze toppers. De spelers schitteren sinds dit seizoen in de nieuwe gesponsorde shirts, inclusief het prachtige embleem van de gemeente Woensdrecht!


Uniforme kleding voor Biljartvereniging De Snor

OSSENDRECHT – Stilstand hoeft geen achteruitgang te betekenen. Vraag het de biljarters van Biljartvereniging De Snor uit Ossendrecht. Ondanks alle coronaperikelen bouwt de club gestaag aan haar toekomst. Tegen alle stromingen in is het de snelst groeiende biljartvereniging van de gemeente Woensdrecht!


Toen Marloes Elst-Verbrugge en haar man Leo enkele jaren geleden het café overnamen was de biljartclub op sterven na dood. Een groepje biljarters, dat actief was bij Hotel Dekkers, besloot over te stappen naar De Snor. En zo werd de club weer nieuw leven ingeblazen. Al snel kwamen er nieuwe leden en op dit moment zijn er 22 spelende en 3 niet-spelende leden. Intussen neemt De Snor met drie teams deel aan de Libre competitie. Zowel op wedstrijddagen donderdag en vrijdag als op de avondjes waarop normaliter getraind wordt, is het een gezellige boel met spelers en supporters. Onder het genot van een lekker pilsje en "een bruine fruitschaal" proberen de spelers het niveau een beetje omhoog te krijgen. Op initiatief van Marloes en met steun van het negental sponsoren Café De Snor, Melsen Groenten en Fruit, Boerderijwinkel Koolen, Jansen en Co groenteverwerking, Glashandel P. van Veldhoven & Zn., Tandartspraktijk "ter Gouwe", Stolwerk kabel en montagewerken, Fraaijbouw en Hoobis BV werd de hele club voorzien van een fraaie polo zodat de teams in uniforme kleding aan de wedstrijden kunnen deelnemen.

Gerry van Veldhoven, Nico Hoogerwerf en Kees Koolen aan stoot en Marloes Elst-Verbrugge.
JO13-1 in nieuwe shirts.