Afbeelding
Foto:

Antwoorden quiz jeugd en oplossing Sudoku

1. Ronald Koeman

2. Een computerkraker

3. Terschelling

4. Een poolhond

5. Alkmaar

6. Wielrennen

7. Parijs

8. Een grote gier

9. Zes

10. Dame Blanche


Scooterrijdster gewond

HALSTEREN - Op de Halsterseweg tussen Halsteren en Bergen op Zoom is vrijdag aan het einde van de middag een scooterrijdster in botsing gekomen met een auto. Een ambulanceteam kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Uiteindelijk is ze voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Auto uitgebrand

HALSTEREN - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een personenauto uitgebrand aan de Beethovenstraat in Halsteren. Ondanks de snelle inzet van de brandweer kon niet worden voorkomen dat de auto bijna geheel uitbrandde. De melding van de brand kwam omstreeks 03:40 uur bij de brandweer binnen. De oorzaak van de brand is officieel niet bekend gemaakt, maar brandstichting wordt niet uitgesloten. Agenten hebben van enkele omwonenden een verklaring opgenomen.

Drugsdealer betrapt

HOOGERHEIDE - Vrijdagmiddag hebben agenten op de Raadhuisstraat in Hoogerheide een 27-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. De man had een flinke hoeveelheid cocaïne bij zich. Hij zit vast voor verhoor.



Afbeelding
Afbeelding
Auto uitgebrand in Beethovenstraat Halsteren.