Govaert optiek
Govaert optiek Foto:

Govaert optiek: deskundig en mooi

HOOGERHEIDE - Elke dag staat bij Govaert optiek in het teken van oogmetingen en oogzorg. Twijfelt u of uw bril nog wel de juiste sterkte heeft? Of draagt u geen bril, maar denkt u dat u wel een bril nodig heeft? Kom dan langs voor een gratis oogmeting of optometrisch onderzoek.

Het is belangrijk om regelmatig uw ogen te laten controleren. Wij adviseren in ieder geval eens in de twee jaar een controle te doen. Om te weten wat uw sterkte is en om de gezondheid van uw ogen te controleren.

De sterkte verandert meestal niet van de een op de andere dag, dit gaat vaak heel geleidelijk. Daardoor merkt u het ook niet meteen wanneer uw brilsterkte aangepast moet worden of wanneer u een bril nodig heeft. Door regelmatig een oogmeting te laten doen, kunnen we voorkomen dat u met een verkeerde brilsterkte rondloopt, of bijvoorbeeld onnodig zonder bril loopt.


Hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk, zo’n optometrisch onderzoek?

We kijken altijd eerst naar uw huidige situatie. Draagt u al een bril of lenzen? Hoe bevalt het? Heeft u klachten met zien? We zorgen altijd dat we een goed en compleet beeld hebben van uw klachten en wensen voordat we daadwerkelijk gaan meten. Met een aantal verschillende tests meten we vervolgens uw sterkte en gezichtsscherpte. Tevens doen wij onderzoek naar conditie, gezondheid van uw ogen.


De oogdrukmeting

Bij een uitgebreide oogmeting controleren we ook de oogdruk. Een gezonde oogdruk heeft een bepaalde waarde. Wordt de druk te hoog, dan kan dit schadelijk zijn voor het oog. Het vroegtijdig signaleren van een verhoogde oogdruk kan de kans op oogziekten beperken. Het verraderlijke van een hoge oogdruk is dat u er in eerste instantie geen klachten van zult hebben. Zeker voor mensen boven de 40 is het belangrijk om de oogdruk goed in de gaten te houden.


Professionele oogzorg

Wij vinden het belangrijk om de gezondheid van uw ogen in de gaten te houden. Zo kunnen we eventuele aandoeningen vroegtijdig opsporen en waar nodig behandelen.


Aanbieding

Op dit moment is er een actie waarbij u 50% korting krijgt op het tweede paar glazen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zonnebril op sterkte? Tevens kunt u een Ray Ban bril compleet met glazen aanschaffen voor 199 euro. (Vraag naar de voorwaarden).