Afbeelding
Foto:

Personal shopping blijft belangrijk

HOOGERHEIDE - De herfstcollectie bij Daalmans Mode straalt warmte en gezelligheid uit. Onze collectie biedt voor elk wat wils: Casual, stijlvol, romantisch en stoer. Alles in het teken van de “Ageless Fashion”. De kleuren zijn onder andere camel, brique, steenrood, ijsblauw, olijfgroen, okergeel, verschillende bruintinten, offwhite en zwart.

De jurk speelt nog steeds een prominente rol dit najaar en is niet meer weg te denken in ieders garderobe. Daarnaast zien we opvallend veel rokken. Veel plooirokken in allerlei varianten en kleuren. Hierop wordt vaak een stoere trui gedragen. De lengte van jurken en rokken is moeilijk te duiden: “Niet echt maxi, niet echt midi, maar ook niet echt kort."


Draagcomfort

Broeken zijn er nog steeds in skinny uitvoeringen of met uitlopende pijpen (flarepants). "Ook veel printjes. Opvallend zijn veel fake leather stoffen, zowel in jurken, rokken als broeken. Onze winterjassen zijn van de merken Etage, Geisha en Tramontana. Etage levert jacks in een bi-stretch kwaliteit. Dit geeft veel draagcomfort."

De volgende merken zijn dit seizoen bij Daalmans Mode te vinden: Geisha, Tramontana, Comme Ca, Lizzy & Coco, Myrna by Ned, NED, Etage (jacks), C.RO en Para Mi. Ga voor meer informatie over onze merken naar www.daalmansmode.nl. En voor dagelijks nieuws naar onze Facebookpagina of instagram.

Er staat een schitterend modeseizoen voor de deur. Mode is expressie maar ook hoop. Mode kan ons een weg laten zien die we nog niet kenden maar een nieuwe horizon biedt. Mode moet steeds vernieuwen en grenzen opzoeken. Met mode laat je zien wie je bent in een wereld die steeds verandert.


Samen

Door COVID-19 is er veel veranderd. Vooruitblikken in onzekere tijden is niet eenvoudig. We hebben nu alweer ingekocht voor zomer 2021. Het begrip “samen” is een tendens geworden. We moeten het samen met onze leveranciers en onze klanten doen. We hebben elkaar nodig. Samen staan we sterk.

Personal shopping blijft een belangrijke rol spelen in deze tijd. Je kunt hiervoor bij Daalmans Mode te allen tijde een afspraak maken. Bel ons via 0164-612574 of stuur je wensen in een e-mail naar ans@daalmansmode.nl. We kunnen dan samen bekijken wat er mogelijk is. We doen dit met alle liefde en plezier!