Mevrouw Baseler met haar boeketje.
Mevrouw Baseler met haar boeketje. Foto: Liesbeth Kielman

Fleurig hart onder de riem

HALSTEREN - Na de zeer geslaagde zonnebloem-groeiwedstrijd heeft de Zonnebloem Huijbergen weer iets gevonden om gasten en vrijwilligers een hart onder de riem te steken.

Liesbeth Kielman van de activiteitencommissie vertelt: "Deze coronatijd duurt nu al zo lang en het einde is nog niet in zicht. We horen dan ook van veel gasten dat ze onze activiteiten erg missen. Om ze op te fleuren hebben we prachtige boeketjes laten maken en onze vrijwilligers hebben deze bij de gasten gebracht. Het was erg leuk om hun gezicht en reactie te zien: ze waren beduusd en verrast. Het boeketje was voorzien van een kaartje met de liefdevolle tekst: 'Een bloemetje om u te laten weten dat we u niet vergeten'."
Ook de vrijwilligers hebben zelf het bloemetje gekregen. Zo heeft iedereen de komende dagen een zonnig plekje om naar te kijken. "Wij danken 'Bei Hanneke' die deze 49 boeketjes zorgvuldig heeft samengesteld."


Meehelpen

Nu gaat de Zonnebloem Huijbergen weer op zoek naar een volgende mogelijke activiteit. "Daarbij kunnen we nog steeds meer hulp gebruiken: lijkt het u dus wat om vrijwilliger bij onze gezellige afdeling Huijbergen te worden dan kunt u contact opnemen met ons bestuurslid bezoekwerk, telefoon 0164-642788. Alle hulp is welkom: u doet het werk dat bij u past: meedoen met activiteiten, een gast een bezoekje brengen, helpen bij vervoer naar een voorstelling enzovoort. U ervaart erg veel dankbaarheid en vindt er veel voldoening bij."