Anita en Adri Sebrechts
Anita en Adri Sebrechts Foto:

New Zealand Auckland jaren succes bij Sebregts Mode

OSSENDRECHT - Sebregts Mode zocht een aantal jaren terug naar een herenmerk dat paste bij de rest van de collectie. Vele collega winkeliers hebben vaak dezelfde merken, dus moesten we een merk zoeken dat toch net een andere insteek heeft. Na een bezoek aan Maastricht, waar een eigen store zit, waren we verkocht. Dit is wat we zoeken. Stoer, vlot, kwaliteit met een eerlijke prijs: New Zealand Auckland.

Het was een beetje een gok, omdat we zo iets natuurlijk niet in de winkel hadden. Maar elk jaar stijgt de omzet van dit merk en daarbij zien we de fans van dit merk ook weer terug komen.


Bekende Nederlanders

En wat ook meehelpt natuurlijk is de exposure van het merk op TV. Bas Nijhuis, Rick Nieman, Gert-Jan Verbeek, Jeremy, de kok van Eigen Huis en Tuin, zijn regelmatig met NZA op TV, dus dat vergroot de bekendheid. Daarnaast timmert het merk aardig aan de weg met een prachtig nieuwe showroom in de Amsterdamse haven, en het openen van steeds meer NZA winkels. Kortom het merk zit behoorlijk in de lift en dat merken we ook. Steeds meer mannen weten de weg naar Ossendrecht te vinden voor dit leuke merk.

Onze collectie wordt elk seizoen breder, en afgelopen zomerseizoen hebben we onder andere heel veel polo’s van dit merk verkocht. Bij NZA wordt ontzettend veel aandacht besteed aan de details, waardoor de collectie fris is en net even wat anders dan de traditionele merken.

Kortom: Sebregts Mode heeft met NZA een goede partner gevonden om de man in de zuidwesthoek leuk te kleden. Nieuwsgierig? Loop vrijblijvend eens een keer binnen!

Afbeelding