Afbeelding
Foto: Dennis van Loenhout

HaarLiefde verovert Bergen

BERGEN OP ZOOM – Jarenlang leerde ze het mooiste vak ter wereld aan meisjes op de kappersschool. Maar omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan heeft Miranda de Moor haar eigen kapsalon in Bergen op Zoom. Omdat ze van haar houdt, en niks liever doet dan haar klanten een goed gevoel geven. HaarLiefde by Miranda verovert Bergen op Zoom, en omstreken.

HaarLiefde by Miranda: een betere naam had Miranda de Moor niet kunnen kiezen voor haar kapsalon. Want die haarliefde loopt als een rode draad door haar leven. Op haar twintigste opende ze een eigen kapsalon in Stellendam, die ze in 15 jaar uitbouwde tot een succesvolle zaak. “Toen mijn dochter werd geboren wilde ik tijd voor haar hebben dus heb ik mijn zaak verkocht en ben ik aan de slag gegaan op de kappersschool. Erg leuk, maar uiteindelijk was het te theoretisch. Zélf aan de slag gaan, dat miste ik. En toen zag ik in Bergen op Zoom een heel schattig pandje leegstaan…”

Zo werd HaarLiefde by Miranda geboren. Miranda heeft haar deuren wagenwijd openstaan en kan niet wachten om voor haar klanten aan de slag te gaan. “Inmiddels heb ik gemerkt hoe hartelijk de mensen in deze regio zijn, dat maakt mijn werk alleen maar mooier”, zegt ze. “Als je haar goed zit, en als je je gehoord voelt, dan voel je je beter. Dat is waar het bij HaarLiefde by Miranda om draait. Ik wil mijn klanten leren kennen en ze elke keer met het ideale kapsel naar huis laten gaan. Dat mag een zacht, beschaafd kapseltje zijn, maar wie liever een knalkleur heeft is ook van harte welkom. Op dit moment verdiep ik me bijvoorbeeld in mix-it-up-coloring. Kleuringen maken aan de hand van de laatste mode vind ik heel erg leuk. Ik beheers ook nog de oude kunst van het permanenten. Mensen zijn vergeten hoe je met een permanent een geweldig, hip kapsel kunt maken!”

Miranda kan niet wachten om aan de slag te gaan. Op maandag is ze tot 19.00 uur geopend, speciaal voor de mensen die op maandag vrij zijn, en ook is ze bijna elke avond op afspraak beschikbaar. Binnenlopen zonder afspraak is in principe mogelijk, “maar een afspraak maken is beter", zegt Miranda. "Op die manier kunnen we de coronaregels nog beter handhaven. Want ook dat vind ik belangrijk, dat mensen zich veilig voelen bij HaarLiefde by Miranda.”

HaarLiefde by Miranda is gevestigd aan de Kloosterstraat 101 in Bergen op Zoom. Meer informatie op www.haarliefdeboz.nl.
Afspreken kan via miranda@haarliefdeboz.nl of 06-44383598.