Daan en Thijs Klumpers in Brasserie De Kar
Daan en Thijs Klumpers in Brasserie De Kar Foto:

Brasserie De Kar is terug

KALMTHOUT – De laatste jaren raakte de beroemde Kalmthoutse Brasserie De Kar in verval. De broers Thijs en Daan Klumpers uit Hoogerheide namen de zaak afgelopen juli over. Zij heropenen het boek van Brasserie De Kar en zijn vastbesloten om er een nieuw hoofdstuk aan toe te voegen, met heel veel tevreden gasten.

Brasserie De Kar is er om lekker te tafelen, maar vormt ook de ideale stop of tussenstop bij een mooie fiets- of wandeltocht op de Kalmthoutse Heide. Daan en Thijs hebben een menukaart samengesteld met klassieke Belgische gerechten die schitteren naast de meer moderne culinaire hoogstandjes. Hun boodschap is: “Brasserie De Kar is er voor iedereen die van het Bourgondische leven houdt. Voor ouderen, maar ook voor jongeren: je kunt hier heerlijk lunchen, borrelen of een zakelijke bespreking houden.”


Wildavond

Daan en Thijs zorgen dat iedereen zich thuis voelt in een moderne, informele sfeer. “Iedereen wordt hier goed gesoigneerd”, zeggen ze, “daar zorgen we voor."

Ze zorgen er ook voor dat er altijd wat te beleven is.

"Zo organiseren we op 20 oktober een wildavond, met een smakelijk zevengangendiner. De coronamaatregelen kunnen we prima handhaven, en hier in België mag je nog met tien mensen aan tafel zitten. Ook Nederlanders zijn hier van harte welkom. We verheugen ons op jullie komst!”