Jan en Sanne van Wijk in de nieuwe Scavolini keuken.
Jan en Sanne van Wijk in de nieuwe Scavolini keuken. Foto: Bep Tielemans

Italiaanse keuken van Scavolini nieuw bij Van Wijk

LEPELSTRAAT - Van Wijk keuken en bad in Lepelstraat is vanaf heden leverancier van het merk Scavolini, de grootste keukenfabrikant van Italië. Van Wijk heeft het dealerschap nieuw leven in geblazen en is de enige in Nederland die Scavolini verkoopt.

"Scavolini is vooral bijzonder vanwege het design", vertelt Jan van Wijk (65), "en het biedt eindeloze mogelijkheden om door te trekken in het totale interieur." Jan heeft zich verdiept in het tekenpakket van het aansprekend merk waar hij als leverancier over beschikt. "Zowel qua indeling, aanvulling als materialen is Scavolini uitermate geschikt voor het inrichten van een complete woning. Van keuken, badkamer en huiskamer tot en met living en slaapkamer; er zijn zelfs tafels, stoelen en barkrukken in hetzelfde design van verkrijgbaar. In Italië is het heel gebruikelijk om een appartement in te richten in één en dezelfde woonstijl."

Sanne van Wijk (35), die samen met vader Jan het familiebedrijf in Klutsdorp runt, toont in de speciaal aangepaste showroom een enorme keukenkast met doordachte indeling. "Scavolini blinkt niet alleen uit door de fraaie vormgeving en kleurstelling maar beschikt ook over een bijzonder praktische indeling en hoogwaardig afgewerkte details. Zowel voor nieuwbouw als bij te verbouwen keukens kan er in alle vrijheid mee gecombineerd worden."

De grijstinten in combinatie met hout geven de Scavolini keuken een eigentijdse look. Tendens is keukens in donkerder uitvoering dan afgelopen jaren. "Momenteel zie je zelfs veel zwart. Het is de vraag of dit op den duur blijft, want veel mensen denken praktisch", zegt Sanne.

Wie al het moois - keukens-sanitair-sauna's-tegels - bij Van Wijk wil komen bewonderen, kan het beste even een afspraak maken: telefoon 0164-680900.