VDG Autoservice Halsteren is specialist in Duitse automerken.
VDG Autoservice Halsteren is specialist in Duitse automerken. Yvonne Hoogwerf

VDG Autoservice specialist

HALSTEREN - Bij VDG Autoservice aan Koningsspil 3 in Halsteren kunt u al jaren terecht met uw Mercedes. Door de recente aansluiting bij MBSG (Mercedes-Benz Specialisten Groep) hebben zij hun vakmanschap verder uitgebreid. Klanten kennen eigenaar Danny van der Gijze al jaren als specialist in voornamelijk Duitse automerken.

Danny van der Gijze: “Onze passie voor Duitse merken is er altijd al geweest. Door samenwerking met MBSG kunnen wij onze krachten bundelen en hopen wij nog meer klanten uit de regio aan te trekken. De grote mate van vrijheid en het altijd up-to-date geschoold zijn van het team geven ons grote voordelen. Dat spreekt ons enorm aan! En wij blijven baas in eigen bedrijf.”

Wat betekent dit voor de klant? “Voor onze klanten betekent dit, door gezamenlijke inkoop, nog scherpere prijzen voor originele onderdelen, onderhoud en reparaties. Ook op het gebied van hybride voertuigen en elektrische auto’s. Wij beschikken over een ruime en met alle denkbare hulpmiddelen uitgeruste werkplaats. Professionele diagnose stellen en uitlezen kunnen wij van bijna elk merk/model auto. Met de garantie op het geleverde werk zit het meer dan goed. Kortom: Onze klanten voelen zich thuis bij VDG, Merkspecialist in Mercedes, maar kunnen ook met alle andere merken bij ons terecht!”

VDG Autoservice is gespecialiseerd in Duitse automerken, voornamelijk Mercedes-Benz (MBSG), Audi, Volkswagen, BMW en Opel. Zowel de particuliere als zakelijke rijders kunnen er terecht. VDG Autoservice heeft naast de Duitse automerken verstand van alle merken.