Sirocco Toertocht
Sirocco Toertocht Foto:

25e Sirocco ATB toertocht schuift door naar 2021

ZUIDWESTHOEK - Het bestuur van de Sirocco ATB toertocht heeft het besluit genomen de 25e editie van de toertocht op zondag 22 november door de bossen van de gemeente Woensdrecht af te gelasten. De maatregelen als gevolg van het coronavirus hebben een te grote invloed op de organisatie en daarnaast willen zij de gezondheid van alle deelnemers en vrijwilligers niet in gevaar brengen.

Op 22 november 2020 zou het zo ver zijn, de 25e editie van de Sirocco ATB toertocht! Traditiegetrouw vindt de tocht elk jaar plaats op de vierde zondag van november, met start en finish bij café Non Plus Ultra. Inmiddels komen er jaarlijks meer dan 1000 mountainbikeliefhebbers naar Woensdrecht voor een uitdagende tocht over onverharde paden en uitdagende singletracks.

Dat de toertocht juist dit jaar niet door kan gaan, is vanwege het 5e lustrum erg jammer. Zo zou er dit jaar een feestavond plaatsvinden, om alle trouwe vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Daarnaast zou het bestuur dit jaar het stokje overdragen aan de nieuwe generatie van de ‘Van de Klundert- De Crom’ familie. Uiteraard blijven de bekende gezichten van het oude bestuur ook de komende jaren nog betrokken bij de Sirocco ATB toertocht!

Om de mijlpaal van het 5e lustrum toch te vieren, is er besloten zowel de feestavond voor vrijwilligers, als de 25e Sirocco ATB toertocht door te schuiven naar volgend jaar. Het Sirocco ATB team hoopt dan ook alle fietsliefhebbers te mogen verwelkomen in Woensdrecht op zondag 28 november 2021!

Sirocco Toertocht
Sirocco Toertocht