Kinder- en jeugddisco in Huijbergen
Kinder- en jeugddisco in Huijbergen Foto:

Kinderdisco voor herhaling vatbaar

HUIJBERGEN - Zaterdag 26 september was het dan zover de eerste kinder en jeugddisco in MFC de Kloek in Huijbergen. De organisatoren Pascal, Cate en Perry waren erg verrast dat er in de middag ondanks de coronatijd toch nog aardig wat kinderen op de kinderdisco afkwamen.

Om 13.00 kwamen de kinderen in de disco aan, waar dj duo SystemBeatz al hits van onder andere Snollebollekes aan het draaien waren en de kinderen al begonnen te dansen.

Na SystemBeatZ was het de beurt aan dj Philemon, een vrouw van 64 uit Breda die flink wat tempo erin gooide. Daarna was het de beurt aan dj Premium die het feest afmaakte. Om 16.00 uur gingen de kinderen naar huis met een grote zak snoep.

In de avond was het tot spijt van de organisatie niet zo'n grote opkomst, waardoor helaas de sfeer er niet goed in kwam ondanks knallende optredens van dj’s Mace Jax, Premium, Sound Anarchy en SystemBeatZ met Pascal en Wesley (allen op de foto).

De organisatie besluit dan ook de jeugddisco te verplaatsen richting Bergen op Zoom of Hoogerheide bij een volgende editie.

Maar de kinderdisco komt zeker weer terug in Huijbergen, hou daarvoor de facebookpagina van Disco Huijbergen in de gaten.

De organisatie bedankt ook zeker alle bezoekers en ouders, MFC De Kloek, sponsor Dorpsplatform Huijbergen en alle anderen die hier hun steentje aan bijgedragen hebben.