Tim en Shirin van Dort uit Dubai bij hun huwelijk in Bergen op Zoom.
Tim en Shirin van Dort uit Dubai bij hun huwelijk in Bergen op Zoom. Foto: CONCHITAFOTOGRAFIE

Tim en Shirin van Dort even terug

HALSTEREN - Tim en Shirin van Dort wonen samen met hond Mocha in Dubai, Palm Jumeirah Fairmont Residences. Je mag gerust spreken van een paradijselijke omgeving met zwembaden en een prachtig strand. Tim zit daar in de Real-estate business en Shirin is als influencer heel actief op Instagram, Youtube en als blog writer. Het stel is even terug in Halsteren.

Tim van Dort uit Halsteren woont inmiddels dertien jaar in Dubai. In 2013 ontmoette hij daar Shirin, ze beloofden elkaar eeuwig trouw in Het Markiezenhof in Bergen op Zoom. Tim komt uit een gezin van vier kinderen, heeft een oudere en een jongere broer en één zus, de jongste van het gezin van Dort. Hij zat op basisschool De Biezenhof in wijk de Rode Schouw en ging later naar de havo op 't Rijks.


Verkooptalent

In zijn 'jonge jeugd' was Tim nog advertentieverkoper voor De Halsterse Krant. Op een brommertje of scootertje ging hij potentiële klanten af en kwam altijd wel met handel naar huis. Waarschijnlijk is daar zijn verkooptalent voor het eerst ontwikkeld. Van een advertentie voor een paar tientjes tot makelaar voor villa's van miljoenen in een rijke oliestaat.

Influencer

Shirin heeft roots in Oezbekistan maar ze woonde al in Dubai toen ze Tim leerde kennen. Zij heeft intussen honderdduizenden volgers op social media en timmert wereldwijd aan de weg als influencer. Voor aansprekende bedrijven verzorgt ze onder andere succesvolle promotiecampagnes. Van een hobby heeft ze haar beroep gemaakt. Shirin heeft het geweldig naar haar zin in Nederland. "Nadat ik de ouders van Tim via skype had ontmoet, heb ik hier mijn eerste Kerstmis doorgebracht met de hele familie. Het zijn liefdevolle, zorgzame mensen die ik nu als mijn familieleden beschouw."

Giethoorn

"We bezoeken Halsteren regelmatig en hebben nu genoten van de laatste warme septemberdagen. Als we vanuit Dubai naar Nederland komen, bezoeken we hier ook steeds een bezienswaardigheid. Nu zijn we een paar dagen naar Giethoorn geweest. Wat een prachtige plaats om te bezoeken: karakteristieke huizen, omringd door boten en water. We hebben daar een indrukwekkende zonsondergang beleefd", aldus een enthousiaste Shirin. Ze kijkt er nu al naar uit om bij hun volgende reis naar Halsteren 'weer een interessante plaats aan te doen'. Shirin volgen kan op instagram @shirinvandort.

Afbeelding