Afbeelding

Inbraak in garage

HALSTEREN - De politie heeft zaterdagavond omstreeks 23:30 op de Steenbergseweg in Halsteren een 52-jarige man uit Baarle-Nassau aangehouden op verdenking van een inbraak in een garage. De politie ontving een melding dat iemand probeerde in te breken in een garage aan de Franckenberg. Agenten doorzochten de omgeving en trofen de 52-jarige verdachte op de Steenbergseweg aan. Hij voldeed aan het signalement en had inbrekerswerktuig bij zich, zoals een breekijzer en boor. De verdachte zit nog vast voor nader onderzoek.


Poging tot inbraak

HALSTEREN - De politie is een onderzoek gestart naar een poging tot inbraak in appartementencomplex 't Lindeke aan de gelijknamige straatnaam in Halsteren. Een bewoner werd woensdagochtend vroeg rond 05.20 uur wakker van breekgeluiden en schakelde hierop direct de politie in. De politie was snel ter plaatse maar de dader bleek al vertrokken te zijn. De politie schrijft dat het de inbreker(s) niet is gelukt om het complex binnen te komen. Agenten hebben aangifte opgenomen van de poging tot inbraak.


Betrapt met hennep

REGIO - De politie arresteerde zaterdagmorgen omstreeks 06:00 uur drie verdachten vanwege een vermoedelijke hennepknipperij in een woning aan de Boterbloemstraat in Sint Willebrord. Een 19-jarige man uit Lepelstraat en 25-jarige man uit Bergen op Zoom werden aangehouden in een bestelbus waar 219 kg hennep in lag. Een 40-jarige verdachte probeerde via de achtertuin te ontsnappen, maar hij werd in de tuin aangehouden. Van hem is geen vaste woon- of verblijfplaats bekend. De mannen zitten vast voor onderzoek.


Collecte Nierstichting

HALSTEREN - De collecteweek van de Nierstichting zit er weer op. De inhoud van de collectebussen is geteld. Dit jaar is er in Halsteren € 1185 opgehaald. Namens alle nierpatiënten worden de collectevrijwilligers en alle gulle gevers bedankt voor de warme betrokkenheid!


Bedankje Herwonnen Levenskracht Putte

PUTTE - Het bestuur van Herwonnen Levenskracht in Putte betreurt dat het al weer enkele maanden geleden is, dat er een gezellige bingo verzorgd kon worden. 'Door de Corona pandemie hebben we helaas veel van onze activiteiten stop moeten zetten. We horen graag als mensen ziek zijn, in het ziekenhuis hebben gelegen zodat we deze mensen een kleine attentie kunnen bezorgen. Graag bedanken we al onze donateurs die ons ondersteunen in dit moeilijke jaar. We beraden ons op dit moment met het bestuur over de feestdagen. Zodra er van de overheid hierover meer bekend is, kunnen we onze kerstviering invulling gaan geven. Op dit moment kunnen we hierover nog niets beslissen. We wensen iedereen namens het voltallig bestuur en vrijwilligers een warme en liefdevolle winter toe, blijf gezond en op elkaar letten.' Namens het bestuur.


Reparatiecafé

WOENSDRECHT - Iedere eerste en derde vrijdag van de maand kunt u van 14:00 tot 17:00 uur bij het Reparatiecafé in Woensdrecht terecht met uw kapotte apparaten. Het adres is Dorpsstraat 41 in Woensdrecht, tel. 06-41002777.


Afbeelding
Inbraak