Afbeelding
Foto:

Nol Havens van VOF de Kunst

Nol Havens met ‘Doe mij maar alles’ – zaterdag 17 oktober om 20.15 uur

Suzanne… Suzanne… Ik ben stapelgek op jou. We kunnen het allemaal nog woordelijk meezingen. En het brengt ons allemaal terug naar die ene periode in ons leven. Over de hele wereld klinkt het lied nog steeds uit radio’s. Miljoenen platen werden er verkocht en in zeven landen stond VOF de Kunst op de eerste plaats van de hitparade.


In het theaterconcert ‘Doe mij maar alles’ neemt Nol Havens u mee langs 36 jaar VOF de Kunst. Al zijn bekende liedjes komen voorbij, bijvoorbeeld: Eén kopje koffie, Als ze lacht, dan lacht ze echt en Oude liefde roest niet. Herinneringen en herkenbaarheid. Daarnaast brengt Nol ook nieuwe nummers, zoals het prachtige lied In mijn hoofd.


Nol Havens met zijn gitaar alleen op een podium, zijn persoonlijke verhaal, het verhaal achter de liedjes. Deze indrukwekkende voorstelling wordt één keer op deze avond gespeeld. De entree is € 19.


In dit unieke en intieme theaterconcert is slechts plaats voor dertig bezoekers. Daarmee volgen we de nieuwe coronaregels. Wees er dus snel bij om de laatste kaarten via onze website te bemachtigen.