'Jammer dat de braderie dit jaar niet doorgaat maar wel terecht'

HALSTEREN - Het zou het zevende jaar op rij worden dat "Van Verswijveren" deel zou nemen aan de braderie in Halsteren met hun frietwagen.

"Het is een evenement waar we elk jaar naar uitzien", zegt Maarten Verswijveren. "De braderie is onze start geweest van het cateringbedrijf in 2014 en is elk jaar weer een ontmoeting met vele bekenden uit het dorp. Het is erg jammer dat deze editie niet doorgaat maar wel een terecht en verstandig besluit!"

"We hebben natuurlijk als cateraar veel van dergelijke situaties de afgelopen maanden ervaren. Evenementen, bruiloften, feestjes en bedrijfspartijen werden uitgesteld naar volgend jaar", vervolgt Maarten, die echter absoluut niet in mineur is. "We hebben de afgelopen maanden vol gas gedraaid. Vaste en nieuwe klanten wisten ons goed te vinden. Sterker nog, er moest een busje bij om het bezorgen aan te kunnen. De partijen op locatie werden bezorgingen aan huis en onze bedrijfscatering is erg aangetrokken door het uitvallen van kantines en keukens intern. Ook onze frietwagens bleken een schot in de roos met het voeren van de 1,5 meter en een vlotte doorloop. Met veel vertrouwen zien we komende periode tegemoet en zijn momenteel ook erg druk met het uitwerken van onze assortimenten voor het najaar en de feestdagen. En de braderie..... ja, als het aan ons ligt staan we de volgende editie weer voor u klaar!