Marga en Kees Aarts schenken Halsteren een AED.
Marga en Kees Aarts schenken Halsteren een AED. Foto:

Jarig 4 All Ages schenkt Halsteren AED

HALSTEREN – Wie jarig is trakteert. 4 All Ages bestaat tien jaar en geeft Halsteren een bijzonder, zorgzaam cadeau: aan de gevel van 4 All Ages hangt een AED die 24 uur per dag bereikbaar is. “We hopen dat hij nooit nodig is”, zeggen Kees en Marga Aarts. “Maar dit is ons cadeau aan Halsteren. We zijn dankbaar dat we onze klanten al tien jaar mogen helpen, met deze AED kunnen we nu ook helpen als het écht van levensbelang is.”

Al tien jaar lang is 4 All Ages de winkel voor gemak- en hulpmiddelen in Halsteren. Niet alleen verkopen Marga en Kees Aarts alles wat nodig is om langer zelfstandig te wonen, mobiel te blijven en zo comfortabel mogelijk thuis te kunnen zijn. Bovendien is Marga Aarts specialist in het aanmeten van therapeutische, elastische kousen en verhuurt 4 All Ages hulpmiddelen als krukken, rollators en rolstoelen. “Onze branche is heel specifiek”, zegt Kees Aarts, “onze winkel is er niet om lekker te kunnen shoppen, maar is wel heel belangrijk voor heel veel mensen. Daar zijn we natuurlijk trots op.”


Optimaal

De coronacrisis zette ook het werk van 4 All Ages op z’n kop. Marga Aarts kon niet meer bij klanten langs om therapeutische kousen aan te meten, en voert de metingen voortaan uit in de winkel zodat de hygiëne optimaal gegarandeerd is.

Ondertussen ontstond er in de winkel een ware run op thermometers, die volledig uitverkocht raakten, ook bij leveranciers. “Inmiddels zijn ze weer mondjesmaat verkrijgbaar”, zegt Kees.

Ondertussen zorgt Kees dat het assortiment van 4 All Ages steeds wordt uitgebreid met de nieuwste en modernste hulpmiddelen. “Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste handigheden”, zegt hij, “dat vind ik nog net zo leuk als tien jaar geleden.”


Dankbaar

Om de tiende verjaardag van 4 All Ages te vieren wilden Marga en Kees iets bijzonders doen. “Een actie? Een donatie? Het was allemaal net niet wat we zochten”, zeggen ze. Dus besloten ze een AED aan te schaffen en die 24 uur per dag beschikbaar te maken voor Halsteren.

“Dit is ons cadeau aan Halsteren. Uit dankbaarheid maar ook uit zorg, want zorg past bij ons. We hopen dat de AED nooit nodig is, maar we hopen wel bij te dragen aan de hartveiligheid van ons dorp. We willen Halsteren helpen, ook als het van levensbelang is.”