WijZijn Traverse
WijZijn Traverse Foto:

Welkom bij WijZijn Traverse Groep

WijZijn Traverse Groep werkt aan het maatschappelijk welzijn van inwoners in 7 gemeentes in West-Brabant en Tholen. Het aanbod is breed: u kunt er terecht voor hulp, informatie en advies op het gebied van financiën, relaties, gezondheid, wonen, werk, (rouw)verwerking, persoonlijke ontwikkeling en mantelzorg. De ondersteuning is gratis en u heeft er geen verwijsbrief voor nodig. Ook als u sociale contacten wilt opdoen of graag wat voor een ander wilt betekenen als vrijwilliger, bent u bij WijZijn aan het juiste adres.


Oplossingsgericht werken

WijZijn werkt oplossingsgericht. Dit betekent dat ze mensen helpen om hun eigen kracht naar boven te halen. Ze richten zich niet op tekortkomingen en problemen, maar op mogelijkheden en oplossingen. Samen met u zoekt WijZijn Traverse Groep naar kleine, haalbare stappen die u kunt zetten om de gewenste situatie te bereiken. Door kleine successen te boeken, gaat u zich sterker voelen. Zo ontstaat er weer kracht om uw eigen leven vorm te geven.


Contact

Wilt u meer weten over onze sociale teams, spreekuren en activiteiten? Kijk op www.wijzijntraversegroep.nl of bel met 0164 - 237 056 (ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur). U kunt ook een e-mail sturen aan info@wijzijntraversegroep.nl.


Inloopspreekuren

In verband met de coronapandemie zijn onderstaande spreekuren momenteel alleen te bezoeken op afspraak. Een afspraak maakt u telefonisch vooraf via 0164 - 237 056.


Spreekuren Halsteren

De Spil, Rondsel 3

Maandag van 9.00 - 12.00 uur

Wittenhorst, Lindenlaantje 1

Sociaal team/opbouwwerk woensdag van 9.30 - 12.00 uur

Vraagwijzer donderdag van 9.30 - 11.30 uur


Spreekuur Lepelstraat

’t Weike, Kerkstraat 82

Elke 3de maandag van de maand van 13.00 - 15.00 uur


Spreekuur
Maandag en woensdag van 13.30 - 14.30 uur
Kromstraat 4, Hoogerheide

Afbeelding
Afbeelding