Afbeelding
Foto:

Opticien in Het Zoete Rijk in Ossendrecht

OSSENDRECHT – Ossendrecht heeft eindelijk een eigen opticien. De liefde bracht de opticien Maarten-Jan Besters naar Ossendrecht. Hij stelde zich de vraag waarom Ossendrecht geen opticien had en beantwoordde die door zijn kennis en kunde in de avonduren toegankelijk te maken voor Ossendrecht.

Al 20 jaar is Maarten-Jan Besters opticien, en sinds dertien jaar heeft hij een eigen winkel in het drukke centrum van Dinteloord. Besters woont sinds vier jaar in Ossendrecht, boven Het Zoete Rijk, de winkel van zijn vriendin Marjan Rijk. “Ossendrecht is een mooi dorp”, vindt Maarten-Jan. “Maar er zijn wel relatief weinig voorzieningen, zeker als ik het vergelijk met bijvoorbeeld Dinteloord. Dat vind ik jammer en daarom leek het me zo leuk om de mensen in Ossendrecht van oogzorg en brillen te voorzien.”

Zo ontstond een uniek shop-in-shopconcept: een ruimte in Het Zoete Rijk werd door Maarten-Jan ingericht om – geheel coronaproof - oogmetingen te verrichten. Voortaan staat hij op afspraak in de avonduren of op maandag klaar om de inwoners van Ossendrecht te helpen aan scherper zicht en een nieuwe, modieuze bril.


Oogmeting

“Vanuit mijn ervaring vind ik dat het geen overbodige luxe is om regelmatig een oogmeting te laten uitvoeren”, zegt Maarten-Jan. De opticien vervolgt: “Soms ontstaan zichtproblemen zonder dat je het door hebt, wij kunnen op tijd doorverwijzen, of zorgen voor helder zicht. Een oogmeting duurt slechts 15 minuten en is gratis. Een complete, enkelvoudige bril heb je bij ons al vanaf 199 euro, terwijl een multifocale bril er is vanaf 299 euro. Bij ons vind je de nieuwste, trendy monturen van merken als Ray-Ban, Giorgio Armani en Prada. Tot het einde van dit jaar hebben we een mooie openingsactie, die recht geeft op 50 euro korting!”


Service

Daar stopt de service van Besters Opticiens nog niet. Voor mensen die slecht ter been zijn is er een gratis haal- en brengservice in de gemeente Woensdrecht, zodat ook zij toegang krijgen tot de beste oogzorg. Voor kleine werkzaamheden of het ophalen van brillen zijn klanten niet gebonden aan de avonduren, dat kan gewoon overdag bij Het Zoete Rijk. Het Zoete Rijk is van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 9.00 en 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 uur tot16.00 uur. Een afspraak maken met Besters Opticiens kan via 0164-672065 of in de winkel van Marjan, waar uiteraard nog steeds overheerlijke Boulanger-bonbons worden verkocht.

Meer informatie? www.bestersopticiens.nl



Besters opticiens logo