Gerrit Atres
Gerrit Atres Foto:

Ben van der Heiden maakt de wereld kleuriger

HALSTEREN - De kleuren in de natuur gaan binnenkort alweer veranderen. Ben van der Heiden zien, zorg & horen draagt een steentje bij aan de kleurenpracht door hun kleurrijke monturencollectie. Het Thoolse/Halsterse bedrijf heeft de verplichte coronasluiting achter zich gelaten en verheugt zich op een kleurrijk najaar, waarin Ben van der Heiden zien, zorg & horen haar klanten nóg meer waardeert, en omgekeerd.

Toen de coronacrisis uitbrak moest Ben van der Heiden zien, zorg & horen noodgedwongen haar deuren sluiten.

Eigenaar Gerrit Atres vertelt: “Dat was een moeilijke periode, die we goed hebben gebruikt. Niet alleen om ons de nieuwe regels eigen te maken, maar ook om onze vakkennis nog verder te vergroten met behulp van e-learning. Toen we weer open mochten hebben we alle tijd genomen voor onze klanten en voor de juiste hygiëne. Zo hebben we onze klanten kunnen laten zien dat we hun veiligheid serieus nemen en hun vertrouwen waard zijn.”

Verrassend

Daarom is Ben van der Heiden zien, zorg & horen vastbesloten er een mooi jaar van te maken. Dat gaat lukken, niet alleen omdat het team van Ben van der Heiden alle tijd blijft nemen om haar klanten met plezier en passie te helpen, maar ook door een mooie collectie modieuze brillen aan te bieden. Een goed voorbeeld hiervan is Etnia Barcelona. “Etnia Barcelona heeft een brede collectie in een leuke prijsklasse, die geschikt is voor kinderen en volwassenen. Bij Etnia Barcelona vind je alles: van kunststof tot metaal, verrassende kleuraccenten, mooie ontwerpdetails en klassieke elementen uit de jaren ’70. Het mooie van Etnia Barcelona is dat je altijd een verrassende bril vindt, of je nu een klassieke stijl hebt, of een uitbundige tiener bent.”


Enthousiasme

Ben van der Heiden zien, zorg en horen wil haar dienstverlening en service altijd verbeteren. Daarom is er ruimte in het team voor een nieuwe audiciën en een verkoopmedewerker. “We zoeken collega’s die in ons team passen, die ons enthousiasme voor onze producten en diensten delen”, zegt Gerrit Atres. “Iemand met commercieel inzicht, maar vooral iemand die wil meedenken met onze klanten om problemen om te zetten in oplossingen. We verheugen ons op de sollicitatie van die personen!”

Wil je deel uitmaken van het enthousiaste team van Ben van der Heiden zien, zorg en horen? Mail dan naar gerrit@benvdheiden.nl
Wil je gewoon de brillen van Etnia Barcelona bewonderen? Kom dan naar de winkel aan de Halsterse Dorpsstraat!