logo scouting Ossendrecht
logo scouting Ossendrecht Foto:

Kijkdag bij Scouting Ossendrecht

OSSENDRECHT - Scouting Ossendrecht zoekt nieuwe jeugdleden tijdens een Kijkdag op zaterdag 26 september. Binnenkort starten twee nieuwe speltakken: voor de allerjongste jeugdleden (Bevers) én voor de oudste jeugdleden (Explorers).

De Bever-speltak is bedoeld voor stoere jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar! Zaterdag 3 oktober is de eerste opkomst. Dus ouders: Vindt uw kind het leuk om buiten in het bos lekker te ravotten en met vriendjes en vriendinnetjes te spelen, dan is dit iets voor uw kind! De speltak voor de oudste jeugdleden heet Explorers, zij zijn 15 tot en met 18 jaar. De Explorers gaan vanaf 30 oktober draaien op vrijdagavond, tot die tijd eerst nog op zaterdagochtend.

De Kijkdag op zaterdag 26 september is van 09.30 tot 12.00 uur. Voor de Bevers is er een leuke ochtend waarop ouders én kind kennis kunnen maken met Scouting, het Dorp Hotsjietonia en zijn bewoners. Deze ochtend is ook voor toekomstige nieuwe Welpen (7-11 jaar) en Scouts (11-15 jaar). Deze kinderen vragen we om hun ouders bij de toegangspoort uit zwaaien. Lijkt het je leuk om lid te worden dan mag je ook eerst gratis drie keer proefdraaien. Heeft u nog vragen, mail dan naar: secretariaat.sco@gmail.com

clubhuis scouting Ossendrecht