Afbeelding
Foto:

Dankbaar winkelen bij Henri’s

HOOGERHEIDE – Bloemetjes, bonbons, klanten deden de afgelopen maanden alles om de ondernemersfamilie Beening een hart onder de riem te steken. Dat deden ze vooral door te blijven winkelen. Meer nog dan in de maanden hiervoor is winkelen bij Henri’s Ladies & Gents een dankbare bezigheid, want de najaarscollectie is mooier – en comfortabeler – dan ooit.

“Dat we de afgelopen maanden van zoveel klanten zoveel mooie gebaren hebben ontvangen was heel bijzonder”, zegt Bram Beening van Henri’s Ladies & Gents. “En vooral voor het feit dat zoveel klanten gewoon naar onze winkel bleven komen zijn we heel dankbaar. Mensen hebben behoefte aan positiviteit. Dat snappen we heel goed, en dat komt mooi uit. Er is namelijk geen fijner gevoel dan jezelf een nieuwe outfit gunnen. Als je jezelf op je best ziet, dan voel je je geweldig.”


Shoppen

Jezelf geweldig voelen, dat doe je dit najaar vooral in warme kleuren. De rekken bij Henri’s Ladies & Gents zijn gevuld met bruintinten, bronskleur, bordeauxrood en petrol-achtige tinten. “Voor dames hebben we de spijkerbroeken van Denim Hunter aan onze collectie toegevoegd. Bijzonder is dat die er ook zijn voor dames met lange benen”, zegt Bram. “Bovendien hebben we nog steeds de feestelijke collectie van Juffrouw Jansen in rekken en de merken Opus en Someday verversen hun collectie elke maand, zodat er steeds wat nieuws te zien is. Al dat nieuws staat ook op onze webshop, wat je daar ziet hangt ook in onze winkel. Je kunt dus zelf beslissen waar je het prettigste winkelt. Gelukkig is onze winkel zo groot dat het niet moeilijk is om afstand te bewaren zodat je fijn en veilig kunt shoppen.”


Comfortabel

De najaarsmode staat niet alleen in het teken van warme kleurtinten, maar ook van steeds meer comfort. Dat komt met name bij de heren tot uiting door de overhemden van John Miller, Desoto en Olymp. “Die overhemden zitten niet alleen comfortabel, ze hoeven bovendien niet gestreken te worden. Dat is een belangrijke stap op weg naar meer comfort, en dat hoort bij een outfit waarin je je prettig voelt. Dit najaar is dus hét moment om jezelf te trakteren op een mooie outfit. Die heb je verdiend.”