Afbeelding
Foto:

“Even naar de meiden” van Inema Mode in Tholen

THOLEN – “Even naar de meiden”. Het is een gevleugelde uitspraak onder modieuze Tholenaren. Want de meiden van Inema Mode weten wat hun klanten nodig hebben: de laatste mode, goede koffie, en een gezellig gesprek. De meiden van Inema Mode maken mode nét wat leuker.

Even was Anne-Marie Slimmens bang dat het niet meer goed zou komen. Want zo stil als tijdens die lange weken van de intelligente lockdown was het bij Inema Mode nog nooit. “We waren dankbaar dat we open mochten blijven”, zegt Anne-Marie. “Maar niemand wist hoe het verder zou gaan, ik was bang dat het niet meer goed zou komen. Gelukkig kunnen we inmiddels concluderen dat het wél goed kwam. Onze klanten bleven ons opzoeken, en dat voelde héél erg goed. Deze zomer waren er bovendien veel toeristen, en we zagen de angst bij klanten wegzakken en plaatsmaken voor zín om weer te winkelen. Iedereen komt bijpraten, wij luisteren met plezier. Het is heel fijn dat alles weer normaal lijkt te worden.”

Nu ook feestjes voorzichtig weer mogen, en er dus steeds meer redenen zijn om jezelf te trakteren op een mooie outfit, kan Inema Mode weer doen waar het al jaren goed in is: mensen blij maken met een outfit die niet alleen als gegoten zit, maar ook zo voelt.
Dit najaar staat in het teken van warme kleuren: armygroen, bruin en okergeel bijvoorbeeld. Dames kunnen zich verheugen op de glorieuze terugkeer van de plissérok en stoere items in leatherlook.
Heren kunnen uitkijken naar overhemden met kleurrijke prints en de mode van het merk Blue Fields dat alles – van overhemd tot colbert en van trui tot vest – in huis heeft om stijlvol voor de dag te komen.
Voor dames zijn de merken Zoso en Tramontana vaste waardes. Enjoy is dat ook, een betaalbaar merk dat elke week nieuwe, kleurrijke items toevoegt aan een toch al uitgebreide collectie.

Deskundig advies geven Anne-Marie, Corine en Sarina zoals ze dat altijd gedaan hebben. Wel nieuw is dat de winkel van Inema Mode iets ruimer is opgezet, zodat klanten voldoende afstand kunnen houden. Bij de vertrouwde koffiehoek staan weliswaar wat minder stoelen, de koffie smaakt er niet minder om. Er zijn dus méér dan genoeg reden om “even naar de meiden” te gaan. Na die moeilijke weken van dit voorjaar hebben ze meer plezier in hun werk dan ooit, en dat geeft elke outfit nog wat meer glans.


Inema Mode
Botermarkt 16
4691 CZ Tholen
Telefoon: 0166 602 924
Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en
op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.