Afbeelding
Foto:

Nooit lege handen bij Loft 56

HALSTEREN – Loft 56 is anders dan anders. Anders dan elke andere interieurzaak, en anders dan elke andere modezaak. Interieur en mode combineren onverwacht goed op een vloeroppervlakte van 3500 vierkante meter in Halsteren. Met lege handen naar buiten? Dat is bijna onmogelijk!

Loft 56 in Halsteren is een bijzonder bedrijf. Groot, met veel eigen, gratis parkeerruimte en alles – maar dan ook echt alles – dat nodig is om een woning sfeervol in te richten. Maar in huis voel je je pas echt comfortabel in een mooie outfit, de toevoeging “Home, Fashion & More” staat niet voor niks achter Loft 56 op de gevel. Als het om fashion gaat, heb je bij Loft 56 heel veel te kiezen. Dat vertellen eigenaar Henk Lugthart en zijn partner Liane Verbaas: “Onze collectie damesmode is bijzonder compleet, en wordt aangevuld met de leukste schoenen en de mooiste accessoires. Bij ons heb je alle ruimte om in alle rust te winkelen, en vind je altijd wel wat leuks.”

Dit najaar wordt de mode gekenmerkt door warme kleuren, van diep donkerpaars en mooie bruintinten naar stijlvol bordeauxrood. “Het mooie is dat je dezelfde kleurtinten terugziet in de interieurs in onze winkels. De trends in interieurs en in de mode lopen gelijk en maken van onze winkel een mooi geheel waar het heerlijk rondneuzen is. Klanten die een bankstel zoeken verliezen zich op onze fashionafdeling, en het omgekeerde zie je ook gebeuren. Dat is was Loft 56 speciaal maakt”, zegt Liane.

De collectie van Loft 56 omvat de beste en hipste merken. De mode Zoso, Transfer, Be-Young, Fransa, Saint Tropez en G-Maxx wordt feilloos aangevuld door schoenen van Tamaris, Bull Boxer en La Strada. Een uitgebreide collectie lederen tassen en accessoires maakt het plaatje compleet. “We vullen onze collectie regelmatig aan, maar zorgen er vooral voor dat de prijzen vriendelijk blijven”, vertellen Henk en Liane. “We zien onze klanten graag vertrekken met iets leuks en met een goed gevoel. Dat goede gevoel hoort bij het 'more' van Loft 56 Home, Fashion & More. Wij vinden dat het leven te kort is om saaie kleren te dragen.”