Afbeelding
Foto:

1985-2020: Quist Schoenen 35 jaar in Halsteren

HALSTEREN - Wat zijn de trends van het nieuwe seizoen? Sneakers zijn niet meer weg te denken uit de modewereld. Er zijn stoere veterlaarsjes en enkellaarsjes met of zonder hak. Dit najaar mooie natuurtinten als cognac, oranje/rood en geel. Naast natuurtinten zien we blauw en zwart, met leuke details of dierenprints.

Damesschoenen

Nieuw in onze collectie is het merk DL Sport, een Italiaans merk met een goede pasvorm en uitneembare binnenzool. Deze sneakers zijn met mooie materialen echte eyecatchers.

In onze Gabor shop een uitgebreide collectie Gabor vanaf schoenmaat 35 t/m 42. Maak uw nieuwe outfit compleet met een leuke Gabor tas. Bij aankoop van een paar damesschoenen krijgt u een leuke give away cadeau.

Herenschoenen

Nu ook Gabor herenschoenen: hippe modellen met het bekende Gabor comfort. Pius Gabor sneakers hebben een uitneembaar voetbed en zijn gemaakt van soepele materialen, het draagcomfort is daardoor extra hoog.
Verder vindt u bij ons de merken Mephisto, Clarks, Floris van Bommel, Australian en Meindl.


Reparatie

Zijn uw schoenen versleten? Wij repareren ze graag voor u. Onze schoenmaker heeft al 40 jaar ervaring. Ook Floris van Bommel en Van Bommel schoenen kunnen we met originele longzolen repareren.


September: nieuw seizoen, nieuwe collectie. Komt u ook kijken?