Nieuwe Jumbo Paul Lucius
Nieuwe Jumbo Paul Lucius Foto:

“Onze klanten hebben dit verdiend”

HOOGERHEIDE - Niet alleen de parkeerruimte werd uitgebreid, na de sloop van het oude bankgebouw kon Paul Lucius zijn supermarkt ook uitbreiden, met maar liefst 700 vierkante meter. Daarmee maakt Jumbo Paul Lucius de stap van een “normale” supermarkt naar een wereld vol inspiratie waarin niet alleen een schat aan producten verkrijgbaar is, maar die producten ook op hun best worden getoond, en worden voorzien van deskundige adviezen. “In de oude situatie moesten we steeds goed afwegen wat we wel en niet konden doen. Voor veel dingen hadden we simpelweg geen ruimte. Dat probleem is nu verleden tijd.”

De gangpaden in de nieuwe supermarkt zijn aanzienlijk breder, er is meer ruimte bij de kassa’s en door de grote ramen is er veel daglicht. Bovendien is er alle ruimte om vlees, vis en biologische producten nog beter te presenteren, om in eigen keuken kant-en-klaarmaaltijden te bereiden en om klanten te laten proeven van alle heerlijke producten die Jumbo te bieden heeft. “Presentatie is heel belangrijk in een supermarkt. In het verleden hadden we soms eenvoudigweg de schapruimte niet om bepaalde producten te laten zien. Gelukkig behoort ook dat nu tot het verleden. Vanaf nu kunnen we meer zijn dan alleen een supermarkt. We zijn nu ook een foodmarkt waar onze klanten inspiratie kunnen opdoen. We hebben onze uiterste best gedaan om iets moois te bouwen, omdat we vinden dat onze klanten dat hebben verdiend. Zij hebben ons immers vanaf de eerste dag, zes jaar geleden, omarmd. Dankzij hen staan we waar we nu staan.”

Niet alleen is Jumbo Paul Lucius na zes jaar uitgegroeid tot een geliefde supermarkt in Hoogerheide. Inmiddels is de uit Den Bosch afkomstige Lucius niet alleen inwoner van Hoogerheide, maar ook een veel gezien gezicht in de gemeenschap buiten de supermarkt. Lucius zit in het bestuur van Heemkundekring Zuidkwartier, en is één van de drijvende krachten achter de geliefde ijsbaan die elk jaar op het Ouwe Raedthuysplein verrijst. “Als ondernemer vind ik dat ik ook wat moet teruggeven”, zegt hij, “en bovendien hebben we inmiddels ook veel vrienden gemaakt hier in Hoogerheide. Het is hier mooi wonen, en mooi ondernemen.”


Heropening

Een ondernemer kijkt altijd vooruit. Paul Lucius is daarop geen uitzondering. Terwijl de verbouwing van zijn supermarkt de voltooiing nadert denkt hij al na over de volgende stap die zijn supermarkt nog beter kan maken. Zover is het echter nog niet. Eerst volgt de feestelijke heropening op woensdag 9 september. Lucius herhaalt dat klanten tot die tijd terecht kunnen bij een pick-up point op de parkeerplaats, waar boodschappen afgehaald kunnen worden. “Maar”, zegt Lucius, “boodschappen laten thuisbezorgen blijft natuurlijk ook gewoon mogelijk. En voor wie liever fysiek winkelt zijn er ook mogelijkheden, die klanten verwijzen we graag naar Jumbo Putte of Jumbo Krabbendijke. Wij zorgen voor een kortingsbon die recht geeft op 5 euro contante kassakorting vanaf 25 euro aan boodschappen. Op die manier hopen we dat de tijd voorbij vliegt en het snel 9 september is. Want we beloven alvast: onze klanten zullen hun ogen uitkijken in de vernieuwde, verbeterde Jumbo Paul Lucius. Die hebben onze klanten verdiend.”

Afbeelding
Afbeelding