Jan Bruijs, directeur van basisschool De Biezenhof
Jan Bruijs, directeur van basisschool De Biezenhof Foto: Vincent Krijtenburg

Biezenhof tijdje aan Wouwseweg

HALSTEREN - Verkeersdrukte rondom de tijdelijke locatie van basisschool de Biezenhof aan de Wouwseweg zorgt voor gevaarlijke situaties. Volgens schooldirecteur Jan Bruijs (foto links) komt dit mede voort uit onwetendheid. "Weinig buurtbewoners lijken nog te weten dat hier nu een school gevestigd is."

Naar verwachting zitten de leerlingen van de groepen 5, 6, 7 en 8 nog tot eind dit jaar in het kantoorgebouw waar voorheen HEMI was gevestigd. Bij het bestaande schoolgebouw van basisschool De Biezenhof aan de Rode Schouw vindt een verbouwing en nieuwbouw plaats. De lokalen van de onderbouw zijn in de zomervakantie gerenoveerd. Eind van dit jaar is de verbouwing gereed en dan is de Biezenhof weer klaar voor de komende dertig jaar. Sinds vorig jaar is Bruijs de directeur van de school in Halsteren. Vorige week maandag verwelkomde hij met zijn team de leerlingen op de nieuwe locatie aan de Wouwseweg. Bruijs is bezorgd over de verkeersdrukte daar en onderneemt actie voor de veiligheid van de leerlingen.




Yfke Martijn (10), Lina Fructuoso (11), Dewi van leeuwen 11, Lindy Brusse (10), Querine van Opdorp (11), Amber Lee Williams (12)