Afbeelding
Foto:

‘d Ouwe Leeuw: fijn en veilig

Bistro d’Ouwe Leeuw is niet zomaar een restaurant. Bij d’Ouwe Leeuw komen de mooiste verrassingen uit de keuken en kun je genieten van al dat lekkers in een sfeer die nog het meeste doet denken aan een dorpse woonkamer. Een fijne en veilige plek.

D’Ouwe Leeuw onderscheidt zich al jaren door een totaalplaatje dat klopt. Constante kwaliteit, een ongewijzigd team en alleen maar positieve verrassingen. De kogelbiefstuk met knoflook, Spaanse peper en rucola bijvoorbeeld, de op Thaise wijze germarineerde ossenhaaspuntjes de kangoeroe van de lavasteengrill of één van de gerechten van de uitgebreide, vegetarische kaart. Allemaal zijn ze net even anders dan verwacht, en daardoor onvergetelijk. Ook op zaterdag- en zondagmiddag kan er bij d’Ouwe Leeuw worden gegeten, van de kleine én grote kaart.

Dat klanten d’Ouwe Leeuw ook tijdens de coronacrisis niet zijn vergeten konden eigenaresse Priscilla Lauwen en haar team de afgelopen weken al constateren. “We denken aan onze gasten”, zegt Priscilla. “We vinden het nu belangrijker dan ooit dat onze gasten zich veilig voelen. Gelukkig hebben we veel ruimte, zowel in het restaurant als op het terras, zodat we voldoende afstand kunnen waarborgen. En gezellig is het gelukkig nog steeds. We horen nog altijd dat het bij d’Ouwe Leeuw voelt alsof je op visite bent bij een goede kennis. We merken dat iedereen die gezelligheid gemist heeft en een goede kennis verliest je niet uit het oog."