Afbeelding
Foto:

Genietmomentjes bij Kwalitaria

Kwalitaria Délifrance Hoogerheide denkt graag in mogelijkheden. En ondanks dat de mogelijkheden voor horecabedrijven door de coronamaatregelen beperkt zijn zitten moeder Linda en zoon Danny niet bij de pakken neer. Met hun team van “kanjers” verzorgen zij de smakelijkste “genietmomentjes” voor hun klanten.

Een bedankje voor alle klanten is volgens het team van Kwalitaria Délifrance Hoogerheide wel op zijn plaats. “Want al die mensen die ons tijdens de coronacrisis hebben gesteund door te blijven bestellen en te blijven langskomen hebben ons enorm geholpen”, zegt Linda. “Maar ook de kanjers in ons team hebben zich van hun beste kant getoond. Dat geldt ook voor de gemeente, die ervoor zorgde dat we ons terras snel konden uitbreiden. Het zijn moeilijke tijden, maar samen komen we erdoor.”

Eten bij Kwalitaria Délifrance Hoogerheide is gewoon mogelijk. De verse friet, de bijzondere toppings, de burgers en het ijs zijn nog steeds van topkwaliteit, en afstand houden is geen probleem. De coronaregels worden strikt nageleefd want, zo benadrukt Linda, de gezondheid van haar klanten en team gaan voor alles.
“Tijdens de intelligente lockdown hebben we onze bezorgservice uitgebreid naar Woensdrecht, Ossendrecht en Huijbergen”, vertelt Linda. “Voorlopig blijven we dat doen, want onze klanten stellen het zeer op prijs. Voor veel mensen was het tijdens de crisis belangrijk om af en toe eten te bestellen en daar thuis van te genieten. Met lekker eten kun je je zinnen even verzetten, dat is gelukkig nog niet veranderd. Sommige klanten noemden dat letterlijk een 'genietmoment'. Heel fijn dat we daaraan konden bijdragen! Dat blijven we de komende tijd gewoon doen. Wij denken niet graag in beperkingen, we zien liever mogelijkheden.”