Afbeelding
Foto: Bep Tielemans

Penningmeester Zonnebloem regio

REGIO - De regio Bernardijnen is een regionaal onderdeel van de nationale vereniging De Zonnebloem. De regio Bernardijnen is actief binnen de gemeentes Moerdijk, Halderberge, Steenbergen, Bergen op Zoom en Roosendaal.

Voor deze Zonnebloem regio wordt een enthousiaste vrijwilliger gezocht die van aanpakken weet als penningmeester. Samen met de voorzitter, secretaris, bestuurslid algemene zaken vormt de penningmeester het dagelijks bestuur. Onder de taken van het regiobestuur valt het ondersteunen van de afdelingen in het mogelijk maken van hun activiteiten en functioneren. Zoek je vrijwilligerswerk op bestuurlijk niveau, dan is dit een mooie uitdaging!

Daarnaast worden in de nabije omgeving nog andere vrijwilligers gezocht voor uiteenlopende functies. Zoals verkoopmedewerkers die op vrijwillige basis in een Wereldwinkel de producten willen verkopen en andere voorkomende werkzaamheden willen verrichten.

S.V. Diomedon in Steenbergen zoekt een gezellige en kundige trainer voor bewegingslessen aan een damesgroep. Neem direct contact op via de website van het VIP voor meer informatie vanuit de sportvereniging.

En ter versterking zoekt de stichting Stadsarcheologie Steenbergen mensen die belangstelling hebben voor bestuurlijke activiteiten, archeologie, het interessant vinden om oude voorwerpen te restaureren, of kinderen in schoolverband wat bij te brengen over archeologie. Zie www.vrijwilligersinformatiepunt.nl of bel 0167-750850 / 06-39267945.