Eric en Anne-Rose Broere slaan een balletje op de midgetgolfbaan van Monkey Town.
Eric en Anne-Rose Broere slaan een balletje op de midgetgolfbaan van Monkey Town. Foto: Dennis van Loenhout

Mooie zomer bij Monkey Town

HALSTEREN – Monkey Town Bergen op Zoom beleeft een mooie zomer. Bij het indoor-speelpaleis is het sowieso leuk, want naast binnen is er ook buiten genoeg om van te genieten. Jong en oud beleeft er "vakantiegevoel" in zijn mooiste vorm.


Bij het woord "vakantiegevoel" denk je aan rust, mooi weer en leuke dingen doen. Als de zon schijnt is het heerlijk toeven op het grote en schaduwrijke terras van Monkey Town. "Ons terras ligt direct aan enkele mooie fietsroutes, en op een paar minuutjes lopen bevindt zich de prachtige natuur van De Melanen", zeggen ondernemers Eric en Anne-Rose Broere.


Midgetgolf

Monkey Town beschikt over een prachtige midgetgolfbaan van 18 holes. Een schot in de roos, want de baan trekt golfers van heinde en verre, en van alle leeftijden. "Ouders met kinderen, maar ook opa's en oma's komen hier golfen met hun kleinkinderen", vertelt Anne-Rose Broere, "er zijn zelfs groepen volwassenen die hier de 18 holes komen spelen. Dat is het mooie van midgetgolf, het is ook voor volwassenen erg leuk om te doen. Het vereist enorm veel concentratie en precisie, en pas als je oefent word je écht goed. Dan kun je elke hindernis de baas!"


Terras

Tijdens het spelen of golfen voorziet Eeterij de Melanen ouders en spelers van een lekker drankje, of een simpel maar lekker gerecht. "Het terras blijft open zolang weer en sfeer het toelaten", belooft Broere.

Het team van Monkey Town mag deze zomer weer veel bekende gezichten begroeten. Broere: "Of ze nou groot of klein zijn, en of ze nu binnen of buiten spelen, iedereen is van harte welkom, indoor en outdoor!"