Marjoke Tieleman van Golfclub Grevelingenhout
Marjoke Tieleman van Golfclub Grevelingenhout Foto:

'Kom eens een dagje golfen op golfbaan Grevelingenhout'

BRUINISSE - Kennismaken met Golfclub Grevelingenhout in Bruinisse? Kom nu golfen voor een heel aantrekkelijk aanbod. Een dagje golfen op Grevelingenhout in Bruinisse is een heerlijke manier om tijdens je vakantie uit te proberen. De golfbaan ligt centraal en is goed bereikbaar.

Marjoke Tieleman bestuurslid Grevelingenhout: “Veel mensen zullen dit jaar hun vakantie doorbrengen in eigen land. Golfclub Grevelingenhout heeft nu aantrekkelijke aanbiedingen voor het spelen van een rondje golf. En natuurlijk is golfen niet alleen leuk voor je vakantie. Kom daarom zeker eens kennismaken met onze golfbaan. Bruinisse ligt in Zeeland, maar is centraal gelegen en goed bereikbaar vanuit richting Breda, Antwerpen en Rotterdam. We horen vaak van nieuwe gasten bij hun eerste bezoek dat zij zich niet bewust waren dat de baan zo dichtbij ligt en zo goed bereikbaar is."


Veilig

"Nu in deze tijden van Corona merken we nog meer hoe heerlijk het is om een rondje buiten te kunnen golfen in een prachtige omgeving zoals op Grevelingenhout. Corona vraagt van de leden en gasten een andere benadering, maar inmiddels is iedereen hieraan gewend. Het golfen is geen enkel probleem en we worden daarbij geholpen door onze marshals. Zij letten op de veiligheid van iedereen op de baan. Op deze manier kan iedereen ontspannen sporten en genieten", legt Marjoke uit.


Brasserie

Zij vervolgt: "Naast de golfbaan en de oefenfaciliteiten, beschikt de club ook over een uitgebreide golfshop waar men terecht kan voor alle golfmaterialen. De horecagelegenheid De Brasserie is geopend en de medewerkers staan klaar voor het zorgen voor de inwendige mens. Voor het leren of verbeteren van het golfspel is onze golfpro beschikbaar. Alle geledingen houden rekening met de voorgeschreven maatregelen inzake Corona."


Uitdagend

Golf is voor iedereen op elk niveau, maar vergis je niet het is ook een uitdagende sport. Het belooft een mooie zomer te worden, dus grijp deze kans en kom een dagje golfen of kom leren golfen op Grevelingenhout en ervaar hoe leuk het is.

Voor meer informatie zie de website:
www.grevelingenhout.nl
Telefonisch contact via 0111 – 482650

E-mail: golfclub@grevelingenhout.nl
Onze medewerkers van de receptie staan graag voor u klaar om u meer informatie te verstrekken over golfen op Grevelingenhout.