Je rijbewijs haal je bij NXXT
Je rijbewijs haal je bij NXXT Foto:

NXXT rijschool nieuw in regio

REGIO - Per 20 juli is de regio Bergen op Zoom / Woensdrecht een nieuwe rijschool rijker. Op die dag start Hans Noordzij zijn eigen rijschool onder het NXXT label!

Hans: “Ik heb al een lange loopbaan in de financiële wereld achter me liggen, een wereldje waar ik wel een beetje op uitgekeken ben. Op een gegeven moment ga je jezelf afvragen: wat vind ik nu eigenlijk echt leuk, waar krijg ik energie van? Voor mij is dat autorijles geven. Tijdens mijn praktijkstage de afgelopen maanden heb ik meerdere jonge mensen mogen begeleiden naar het rijbewijs en dat is ontzettend leuk om te doen."


Ook opfriscursus

Maar ook voor ouderen heeft de nieuwe rijschool van Hans Noordzij interessante aanbiedingen. "Zoals een opfriscursus om met een goede begeleiding weer een zelfverzekerde verkeersdeelnemer te worden.”


Gratis proefles

NXXT kan als landelijk opererende rijschoolorganisatie aantrekkelijke totaalpakketten aanbieden en heeft een gemiddelde klantwaardering van 9,0 op een schaal van 10. “Voor mij is NXXT een organisatie die me helpt mijn ambities waar te maken. Mijn gloednieuwe VW Polo staat startklaar, je kunt je via www.nxxt.nl aanmelden voor een gratis proefles bij mij in deze auto."


Slagingsgarantie

"Ook voor je theorie-opleiding hebben we mooie oplossingen, zelfs met slagingsgarantie! Sta ik binnenkort bij jou voor de deur?”