Afbeelding
Foto:

Vijf gewonden ongeval

OSSENDRECHT - De bestuurder van een personenauto met Belgisch kenteken reed vrijdagnacht omstreeks 01:30 uur op de parkeerplaats langs de A4 nabij de grensovergang bij Ossendrecht tegen een stilstaande vrachtwagen. De vijf inzittenden van de personenauto raakten gewond, waarvan een ernstig.

Wilde achtervolging

HUIJBERGEN - Acht politievoertuigen zijn ingezet bij een wilde achtervolging die van donderdag op vrijdag uiteindelijk in Huijbergen is geëindigd. De achtervolging startte in de buurt van Etten-Leur, ging in eerste instantie de grens over bij Putte en uiteindelijk reed de verdachte via België terug naar Nederland. Tijdens de achtervolging werden snelheden van boven de 260 km/u bereikt. Een politieauto is gecrasht. In Huijbergen koos de bestuurder eieren voor zijn geld, zette zijn auto stil en ging ervandoor. Hij is aangehouden en wordt verdacht van het bezit van harddrugs.

Overleden persoon A4

OSSENDRECHT - Op parkeerplaats Zandvliet langs de A4 ter hoogte van Ossendrecht is donderdagmorgen omstreeks 09.00 uur een overleden persoon aangetroffen. Dit liet een woordvoerder van de politie weten. Volgens de politie was er op het eerste gezicht geen sprake van een misdrijf.


Weer reparatiecafé

WOENSDRECHT - Iedere eerste en derde vrijdag van de maand is er Reparatiecafé in het Participatiecafé in Woensdrecht. Tussen 14.00 en 17.00 uur kan een ieder langskomen met kapotte apparaten en spullen op adres Dorpsstraat 41 in Woensdrecht. Voor een geringe prijs is er een kopje koffie te nuttigen tijdens het wachten.


Bezichtiging met gids op Mattemburgh

HOOGERHEIDE - Nu er versoepelingen zijn doorgevoerd, kunnen er op Mattemburgh ook weer publiekswandelingen georganiseerd worden. Dit geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Op 26 juli, de laatste zondag van deze maand, organiseert Brabants Landschap een wandeling op deze, voor Brabant unieke, buitenplaats. Dit onder begeleiding van deskundige gidsen. Aanvang 14.00 uur bij de parkeerplaats, P1 aan de Beukendreef. De gidsen van Brabants Landschap zullen u daar graag verwelkomen vanaf 13.30 uur! Voor deze rondleiding dient u zich vooraf aan te melden via de website van Brabants Landschap www.brabantslandschap.nl/activiteiten


Best druk, zo in je eendje...

Landgoed Mattemburgh