Dierenpension Hoevekestijn
Dierenpension Hoevekestijn

Dierbaar-keurmerk Hoevekestijn

ZUIDWESTHOEK - REGIO - Dierenpension Hoevekestijn in Wouwse Plantage heeft in deze bijzondere tijd opnieuw het Dierbaar-keurmerk ontvangen. Dit keurmerk voor de huisdierenbranche stelt strenge eisen aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren én de deskundigheid van de medewerkers.

Van de vele honderden bedrij­ven die werkzaam zijn in de gezelschapsdierensector, beschikken er nog geen tachtig over zo’n certificaat. Dierenpension Hoevekestijn ontvangt het Dierbaar-keurmerk in 2020 voor het veertiende opeenvolgende jaar. Arian Tak, eigenaar van Dierenpension Hoevekestijn is vanzelfsprekend blij met de erkenning. “De branche heeft het zwaar, ook ons dierenpension merkt de gevolgen van de coronacrisis. Het was ongewoon stil tijdens de intelligente lockdown. Vakanties zijn geannuleerd, mensen werken thuis, dagjes uit gaan niet door. We hebben veel klanten uit België, die mochten de grens niet meer over. Nu de maatregelen zijn versoepeld komt er licht aan het einde van de tunnel. Het is fijn dat dan in elk geval het Dierbaar-keurmerk het komende jaar weer op onze gevel prijkt. Daar zijn we trots op, onze medewerkers hebben in deze bijzondere tijd het niveau hoog gehouden. Daardoor hebben klanten de zekerheid dat hun huisdier bij ons in goede handen is.”
Een Dierbaar-inspecteur heeft Dierenpension Hoevekestijn begin juli grondig doorgelicht en gecontroleerd op zaken als verzorging, voeding en hygiëne. Op alle punten scoorde het pension in de Wouwse Plantage maximaal.