Bij een ongeval op de Putseweg is een motorrijder gewond geraakt, toen hij in botsing kwam met een tractor.
Bij een ongeval op de Putseweg is een motorrijder gewond geraakt, toen hij in botsing kwam met een tractor.

Gewonde bij ongeval motor/tractor Putseweg

OSSENDRECHT - Op de Putseweg tussen Ossendrecht een Putte vond donderdagochtend een aanrijding plaats tussen een motor en een tractor.
De motorrijder is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Door nog onbekende oorzaak kwamen de motorrijder en tractor met elkaar in botsing. Een ambulanceteam en diverse politievoertuigen kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De tractor kon zijn weg zelfstandig vervolgen, de motor is afgevoerd door een bergingsbedrijf.


Start bingo's Kannebuis

HALSTEREN - Zondag 5 juli starten weer de bingomiddagen in de Kannebuis aan Poelekes in Halsteren.

Aanvang is om 14.00 uur. Gelieve te reserveren op telefoonnummer: 06-20302657, dit in verband met corona-maatregelen.


Weer bingomiddagen in de Wittenhorst

HALSTEREN - Vanwege het corona-virus, was er in de Wittenhorst lang geen bingo mogelijk. Gezien de omstandigheden nu, is het mogelijk om te starten. Daarom wil de Activiteitencommissie voor maandag 20 juli, aanvang 13.30 uur, een bingomiddag organiseren.
De maatregelen zijn aangepast, zodat dit voor eenieder weer op een veilige en gezellige manier kan. In de grote zaal van de Wittenhorst en op 1.5 meter afstand is dit zeker mogelijk, gezien de beschikbare ruimte. De Activiteitencommissie heet bingoliefhebbers dan ook weer van harte welkom! Van tevoren opgeven graag, dit kan tot en met 15 juli via de Wittenhorst: 0164-682698 of via 0164-686171.

Nieuws Emmauskerk

BERGEN OP ZOOM - Bedoeling was om per 1 mei 2021 te stoppen met “Samen eten in de Emmauskerk”, gelegen aan Korenberg 90 in Noordgeest te Bergen op Zoom. Door de corona maatregelen is dit een jaar vervroegd. Op maandag 6 juli kan men afscheid van elkaar nemen.

Tussen 17.00 uur en 20.00 uur zijn belangstellenden welkom voor een kop soep. Vanwege de regels van het RIVM zal dit een ander verloop hebben dan gebruikelijk. Vanaf 5 juli 2020 aanstaande mogen de kerkdiensten weer plaats vinden tot 100 personen.

De Emmauskerk gaat dan ook weer beginnen met wekelijkse diensten op zondagochtend om 9.30 uur en 16.00 uur. www.emmauskerk-boz.nl


Evangelisch

Vanaf half januari 2020 heeft de GSKI iedere zondag om 12.00 uur een dienst in de Emmauskerk tussen de diensten van de Emmauskerk. Gereja Suara Kebenaran Injil is een evangelische kerk.

De voorganger, August Resner, is geboren in Stein en woont samen met zijn gezin in Den Haag. Zijn echtgenote Grace Damar en hij zijn gezegend met drie kinderen, Rezky, Maya en Mega, en met drie kleinkinderen, Landon, Gracie-Ann en Johanna. Het echtpaar dient sinds 2007 vol passie op Gods akker en leidt sedert januari 2020 GSKI Bergen op Zoom.
Door het uitbreken van de coronacrisis kwamen ook hun pas begonnen activiteiten stil te liggen.