TTC de Liefhebbers
TTC de Liefhebbers Foto: Piet Brocatus

Maandag tot en met vrijdag biljart in Wittenhorst

HALSTEREN - Op maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag is het mogelijk om in De Wittenhorst te biljarten. Men dient zich wel van te voren aan te melden bij De Wittenhorst, telefoonnummer 0164-682698.

Eén middag is verdeeld in twee blokken, namelijk 12.30 uur tot 14.30 uur en 15.00 uur tot 17.00 uur. Er mogen maximaal 8 mensen, op twee biljarts, spelen. De telborden, keuen en hulpstukken worden niet gebruikt. Men wordt gevraagd de eigen keu mee te brengen en weer mee naar huis te nemen. Eigen krijtje en balpen meenemen. De geldende maatregelen in verband met corona, worden in acht genomen.


TTC de Liefhebbers gaat zondag weer op pad

HALSTEREN/LEPELSTRAAT - Na een gedwongen Lockdown is het dan zondag 5 juli 2020 eindelijk zover dat de leden van TTC de Liefhebbers weer de fiets op kunnen om eindelijk aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Als er geen gekke gebeurtenissen voordoen loopt het fietsseizoen tot medio oktober. Aangezien Cafeeke de Beek heeft besloten hun café te sluiten, is het bestuur van TTC de Liefhebbers naarstig op zoek geweest naar een ander clublokaal . Ze zijn daarin geslaagd en denken in Café Tivoli een mooi alternatief te hebben gevonden. In café Tivoli heeft TTC de Liefhebbers ruim 40 jaar geleden het levenslicht mogen aanschouwen In principe wordt iedere zondag gestart om 09.00 uur op het plein bij de huiskamer van Halsteren waarna beide afdelingen (Trimmers en Recreanten) aan hun tocht beginnen. De eerste keer fietsen de recreanten 25 kilometer en de trimmers 40 kilometer. Rond 10.30 -11.00 uur zijn de leden terug in het clublokaal.
Elke zondagmorgen wordt een andere tocht gereden en tevens zal langzaam de te fietsen afstand langer worden. Mocht U ook interesse hebben om te gaan fietsen, dan kan dat. Recreanten rijden met een gewone fiets of op een fiets met ondersteuning. De trimmers daarentegen rijden met de racefiets. Voor inlichtingen kan men terecht bij secretaris Richard Kuijlen, e-mail ttcdeliefhebbers@gmail.com, T 0164-683915, of op elke zondag iets voor 09.00 uur op het plein Vogelenzang aan de Dorpsstraat te Halsteren. U mag zonder enige verplichting drie maal gratis meefietsen om te kijken of het U bevalt. Bezoek ook eens de website van de vereniging www.ttcdeliefhebbers.nl .


Opzet vriendschappelijke biljartcompetitie regio

HALSTEREN - REGIO - Er schijnt toch behoefte te zijn om een vorm van regiocompetitie te spelen per 1 september met tweetallen. Daarom is er door Piet de Jong en Jac. Quicken een onderlinge vriendschappelijke competitie bedacht. Uiteraard met goedvinden van het bestuur van De Regio.

Er kunnen twee poules van 16 tweetallen deelnemen. Het gaat om de sociale ontmoeting. De voorgeschreven geldende maatregelen, omtrent corona, zullen altijd in acht genomen moeten worden. Vanuit één team kunnen twee mensen deelnemen, overleg eventueel met je teamleider, wie er speelt. Dat kunnen ook alle vier de teamleden zijn, bij toerbeurt. Opgeven bij Piet de Jong, liefst per e-mail: rbstandbeheer@gmail.com Alleen als dat niet anders kan via telefoon 0164-682864. De inschrijving eindigt op 15 juli 2020.


Welkom bij Honk- en softbalvereniging Batters

PUTTE - Het bestuur van Honk- en softbalvereniging Batters bestaat momenteel uit spelende leden, die de bestuurstaken op zich nemen naast hun fulltime-baan en gezin.

Wie een uitdaging ziet in het besturen van deze mooie vereniging en hiervoor tijd en kennis in wil zetten, kan contact opnemen met het huidige bestuur via svbatters@outlook.com. Kennis en ervaring met honk- en softbal is geen must.
Ook zijn bij Batters nieuwe leden altijd welkom. Nieuwsgierig geworden naar deze sport? Kom gerust eens kijken of (gratis) een training meedoen op Sportpark De Boshoek, Herenbaan 10, 4645 RK te Putte. Training dames en jeugd: iedere woensdagavond vanaf 19.00 uur, training heren: iedere donderdagavond vanaf 19.00 uur.