Sporenonderzoek op de Putseweg bij Ossendrecht na een ernstig ongeval waarbij een wielrenner en auto elkaar raakten.
Sporenonderzoek op de Putseweg bij Ossendrecht na een ernstig ongeval waarbij een wielrenner en auto elkaar raakten.

Wielrenner raakt ernstig gewond

OSSENDRECHT - Een wielrenner is zondagmorgen ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Putseweg (N289) ter hoogte van Ossendrecht.

Meerdere ambulances, de Rotterdamse traumahelikopter en diverse politievoertuigen kwamen ter plaatse om hulp te verlenen aan het slachtoffer. De man is onder begeleiding van de trauma-arts per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De VOA (Verkeersongevallenanalyse) is ter plaatse gekomen om het sporenonderzoek uit te voeren op de afgesloten Putseweg.


Speeltoestel uitgebrand

HALSTEREN - Aan de Nieuwenhoven in Halsteren is in de nacht van donderdag op vrijdag een speeltoestel uitgebrand. De politie vermoed dat er sprake is van brandstichting. Getuigen van de brand worden gevraagd zich te melden bij de politie.

De brandweer kreeg donderdagnacht omstreeks half drie de melding van een buitenbrand aan de Nieuwenhoven. Ter plaatse bleek een speeltoestel volledig in brand te staan. Door de brand is een auto die in de omgeving van de brand stond beschadigd geraakt. De politie vermoed dat er sprake is van brandstichting.

Tips
Heeft u in de nacht van donderdag op vrijdag in de omgeving van de Nieuwenhoven iets verdachts gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.