Afbeelding

Fietsen en spelen bij Fun4Family

HOOGERHEIDE - Bij Fun4Family aan de Groene Papegaai in Hoogerheide kunnen zowel particulieren als bedrijven, organisaties en verenigingen terecht voor huren van fietsen, een partijtje midgetgolf en andere spelactiviteiten.

Fietsverhuur

Bij ons kunt u terecht voor het huren van fietsen, voor als u met het gezin een leuke fietstocht wilt maken. Wij beschikken over alle mooie fietsroutes in de omgeving. Bij levering van de tweewielers kunt u per Tikkie betalen. Tot 24 uur voor de opdracht kunt u kosteloos annuleren of naar beneden bijstellen, tussen 24 uur en 12 uur voor de opdracht kost annulering 50% van de totaalprijs of bijstellen naar beneden 50% van het deel dat wordt aangepast, en binnen 12 uur annuleren 100% van de totaalprijs of van het deel dat wordt bijgesteld.


Midgetgolf

Dit gezellige familiespel is leuk voor alle leeftijden! U kunt bij ons terecht voor een gezellig familie-uitje maar natuurlijk ook voor een bedrijfsuitje, schooluitje of kinderfeestje.


Skelters

Skelters bij Fun4Family is een leuke sportieve bezigheid voor kinderen vanaf 5 jaar, ook bij een kinderfeestje. Lekker met skelters crossen over het gras! Wie er met zijn team het snelste is wint de race. Over een leuk parcours met opdrachten. Bij minimaal 6 kinderen kost dit € 6,50 per kind. Voor meer informatie over arrangementen kunt u bellen naar 0164-610055.

Afbeelding