Afbeelding
Foto:

Deltapark Neeltje Jans open

ZEELAND - Deltapark Neeltje Jans is erg blij dat na overleg met de Veiligheidsregio en de gemeente Veere het park op 22 juni haar deuren weer mocht openen.

Hierbij wordt het protocol “Veilig Samen Uit” van de Nederlandse Dagattracties en Dierentuinen gevolgd. Het protocol biedt drie garanties omtrent de anderhalve meter afstand tussen huishoudens, goede informatievoorziening en extra hygiënemaatregelen.
Allereerst is het belangrijk om de website en sociale media pagina’s goed in de gaten te houden. Hier kun je precies vinden onder welke voorwaarden je ons park kunt bezoeken. De verkoop van tickets is alleen online mogelijk. Iedereen moet dus vooraf een plaats reserveren. Het maximum aantal toegelaten bezoekers per dag zal gereduceerd worden om aan de anderhalve meter afstand tussen huishoudens te kunnen voldoen.

Het is misschien even wennen, omdat het park er op sommige plaatsen iets anders uitziet. Alle bezienswaardigheden, shows en attracties zullen geopend zijn behalve de orkaanmachine en parktrein. Ga naar www.neeltjejans.nl