Nieuwste trend tuinmeubelen

BERGEN OP ZOOM - Bij Wouts & Co, een familiebedrijf dat al ruim 35 jaar gespecialiseerd is in tuinmeubelen, staat nu de nieuwe collectie in de winkel. Met deze prachtige meubelen wordt met duurzame, degelijke materialen ingespeeld op de nieuwste trends.

Met mooi weer in het vooruitzicht is de tijd aangebroken om uw tuin of veranda klaar te maken en om te toveren in een sfeervolle (buiten)kamer. De hoogste tijd om een bezoek te brengen aan Wouts & Co. In de winkel aan de Parallelweg 41 Bergen op Zoom vindt u een schitterende collectie tuinmeubelen.

"Op alle beurzen zoeken we bij Wouts naar het allerbeste. We zoeken naar de krenten in de pap, zodat onze klanten uit meubelen kunnen kiezen die net anders zijn dan standaard en massameubelen. Door de zeer hoge kwaliteit kunt u jarenlang met veel plezier ervan genieten. Alle meubelen zijn speciaal gemaakt voor het Nederlandse klimaat en kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Ze hebben ook een perfect zitcomfort, zijn makkelijk te verplaatsen en eenvoudig schoon te maken."

Tevens kunnen klanten zelf hun ideale tuinset samenstellen. "Dit speelt goed in op de nieuwste trend waarbij duurzame materialen met elkaar gecombineerd worden. Hierbij krijgen klanten vakkundig advies en worden ze goed begeleid bij het maken van de juiste keuze. We steken hier veel tijd en energie in, maar daarmee onderscheiden we ons als speciaalzaak." De klanten hebben daardoor meubelen die het beste bij hun tuinaankleding passen en dit geeft het geheel een uniek en persoonlijk tintje. Daarnaast worden de tuinmeubelen netjes gemonteerd en gratis thuisbezorgd.


Rope

"Dit seizoen zien we een nieuwe trend op het gebied van tuinmeubelen. In plaats van robuust vlechtwerk dat de afgelopen jaren veel werd gebruikt, zien we een verschuiving naar eleganter, lichter materiaal. Rope is een synthetisch touw/koord dat zich uitstekend leent voor mooi design. Als je van binnen in de woning je tuin in kijkt is dat echt genieten. De nieuwe collectie resulteert in belijningen die rank, slank, transparant en chic omschreven kunnen worden. De series hebben een luchtig en open karakter. Ook vindt er een duidelijke verschuiving plaats naar frisse kleurtinten. Het is een verademing van sombere kleuren naar vrolijke en sprankelende lichte en warme kleuren. Men grijpt terug naar de warme gezelligheid van vroeger, naar de natuur, naar lichte kleuren die niet schreeuwen maar helpen om een fijne sfeer te creƫren. De prachtige nieuwe collectie straalt een gevoel van rust uit."