Marcel Hoogemoed met op de achtergrond het  geschilderd pand van de voormalige fietsenwinkel aan de Dorpsstraat in Halsteren.
Marcel Hoogemoed met op de achtergrond het geschilderd pand van de voormalige fietsenwinkel aan de Dorpsstraat in Halsteren. Foto: Bep Tielemans

Marcel Schilderwerken voor vakmanschap en kwaliteit

HALSTEREN - Het pand aan de Dorpsstraat naast AH waarin vroeger een fietsenwinkel met werkplaats was gevestigd heeft een ware metamorfose ondergaan. Marcel Hoogemoed van het gelijknamige bedrijf voor schilderwerken heeft het 'opknapproject' voorzien van een eigentijdse uitstraling.

Met geleverd vakmanschap is het woonhuis een 'aanwinst voor de Dorpsstraat' in Halsteren. Ambitie van Marcel Schilderwerken is ambachtelijk werk en kwaliteit hoog in het vaandel voeren. "Ik vind het fijn als ik een klant tevreden kan stellen en samen tot een goed resultaat te komen. Bij dit pand was aan de buitenkant aanvankelijk alleen aanpak van het houtwerk de bedoeling. Mede door de opening van een nieuwe zaak schuin aan de overkant en de opgeknapte omgeving is in overleg met de eigenaar besloten de muren nu al mee te pakken in plaats van over een jaar. Het geheel is afgestemd op de entourage van de huidige Dorpsstraat", legt Marcel Hoogemoed uit.

Doel van de enthousiaste ondernemer is enkel goed werk af te leveren. "Voor simpel een verfroller over de muur halen moet je niet bij mij zijn. Ik ga voor vakmanschap en kwaliteit en ontvang graag complimenten. Mijn aanwezigheid mag geen overlast geven. Met andere woorden: ik ben er maar ik ben er niet", aldus Marcel Hoogemoed, die zich met name op particulieren richt.

Marcel Schilderwerken, Korte Leeuwstraat 10, 4661 HG Halsteren, 06-55219057.

Afbeelding
Afbeelding