Vergaderhamer besluiten
Vergaderhamer besluiten

Besluiten college Bergen op Zoom

GEMEENTE BERGEN OP ZOOM - Burgemeester en wethouders van gemeente Bergen op Zoom hebben onder andere de volgende besluiten genomen:

Verslag 2019 accountant jaarstukken

Het college neemt kennis van de bevindingen van de accountant naar aanleiding van de controle van de jaarrekening 2019 en geeft de gemeentesecretaris/algemeen directeur samen met de directeur Financiën en Bedrijfsvoering opdracht een plan van aanpak op te stellen om de bevindingen en aanbevelingen uit te werken.


Renovatie Burgemeester Peterssluis

Het college stemt in met de vertrouwelijke aannemingsovereenkomst voor de uitvoering van renovatie c.q. vernieuwingswerkzaamheden aan de Burgemeester Peterssluis, zoals opgenomen in het Uitvoeringsplan 2019-2022. Het college merkt de renovatie aan als groot project en informeert de gemeenteraad hierover met een brief.


Overname spullen failliet Facilitair Bedrijf

Het college neemt een deel van de activa van de failliete Stichting Facilitair Bedrijf in liquidatie over. Het gaat bijvoorbeeld over de inrichting van Blokstallen III, de inrichting van 2 werkplaatsen, een hoogwerker en een heftruck. De overnamesom van € 20.000 wordt verrekend met de boedelvordering.


Bestemmingsplan Oostelijk Buitengebied

Het college brengt het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied-Oost in aangepaste vorm opnieuw in procedure en vraagt de mening van de gemeenteraad naar de te volgen procedure. Dit naar aanleiding van 3 aangenomen moties.