Afbeelding
Foto:

Ron’s Warmte en BBQ-gezelligheid

HALSTEREN – Ron’s Warmte weet alles van cv-ketels, pelletkachels, boilers, geisers en warmtepompen. Niet voor niks is de slogan van het Halsterse bedrijf “zekerheid van warmte.” Met de outdoor-producten van Outr biedt Ron’s Warmte nu niet alleen de zekerheid van warmte, maar ook die van gezelligheid. En dat is hard nodig!

De afgelopen weken is de gezelligheid soms ver te zoeken, met dank aan de coronacrisis. Daarover wil ondernemer Ronald Bogers het liever niet teveel hebben. Wel wil hij praten over de kans die hij zag, een kans om zijn klanten meer gezelligheid te bieden in een tijd waarin een “normale” zomervakantie er waarschijnlijk niet inzit en heel veel mensen noodgedwongen thuis zullen blijven. “De Kamado’s, Plancha’s en Kettles van het merk Outr zijn vanaf nu te koop in onze webshop”, zegt hij, “ze maken buiten koken bereikbaar voor acceptabele bedragen. Die kans willen we onze klanten niet ontzeggen, want dankzij de producten van Outr wordt het deze zomer toch nog gezellig.”

Op dit moment schitteren de producten van Outr al in de nieuwe webshop van Ron’s Warmte, die te bereiken is via www.ronswarmte.shop “In de komende weken gaan we de webshop steeds verder uitbreiden”, zegt Ronald. “Onder andere met leuke lifestyleproducten, maar ook met onze reguliere producten zoals cv-ketels en pelletkachels. Want voor veel mensen betekent het feit dat ze niet op vakantie kunnen dat dit het goede moment is om een oude ketel te vervangen, zeker omdat wij als Team Vaillant Platina Dealer vijf jaar garantie op onderdelen kunnen bieden. Dat doen we natuurlijk graag, op het gebied van cv-ketels en verwarming ligt onze expertise, en dat verandert niet.”

Ron’s Warmte kan elke bestelde Kamado of Plancha van Outr thuisbezorgen, maar biedt een korting van 50 euro aan wie ervoor kiest zijn bestelling zelf op te halen. Van die besparing kun je heel wat heerlijk vlees aanschaffen. “Onlangs heb ik zelf een plancha uitgeprobeerd en ik ben verkocht”, zegt Ronald, “het houtvuur is warm en gezellig, en op de rand kun je alles gelijkmatig bakken. Van asperges en champignons tot het beste stukje vlees. Het voelt – en smaakt! – alsof je op vakantie bent!”

Meer informatie op www.ronswarmte.shop Ron's Warmte volgt uiteraard de RIVM-richtlijnen. De showroom is op afspraak geopend, zodat afstand en veiligheid gewaarborgd zijn.